Zavřít reklamu

iOS 9S třetími beta verzemi iOS 9 a OS X El Capitan představil Apple nové doufázové ověření. Dokument představující seznam novinek jasně uvádí, že je navrženo pro veřejné beta verze obou systémů, což jasně naznačuje, že Apple brzy vypustí své nejnovější systémy pro testování mezi veřejné testery. Ve výsledku to znamená, že si iOS 9 a OS X El Capitan před jejich podzimním vypuštěním bude moci vyzkoušet každý, kdo bude chtít.

Když Apple na letošní Worldwide Developers Conference představil iOS 9 a OS X 10.11 El Capitan, přislíbil, že veřejné beta verze obou systému dorazí na začátku července. Ten už je téměř za námi a míříme již do jeho poloviny, tudíž vydání veřejných je opravdu na spadnutí.

Prozatím není zcela jasné, kdy přesně veřejné beta verze mezi uživatele dorazí, ale jak je uvedeno v dokumentu, tak beta testeteři dostanou naprosto stejnou verzi obou systémů, jakou dnes obdrželi registrovaní vývojáři, včetně Apple Music v iOS 9 a dalších novinek, které dnes dorazily.

Apple začal s veřejným testováním poprvé loni v létě společně s OS X Yosemite. K desktopovému systému se v březnu letošního roku připojil také systém mobilní v podobě iOS 8.3, kdy Apple bez oznámení začal nabízet beta verze tohoto systému uživatelům na základě toho, jak často hlásily chyby při testování OS X Yosemite v létě. Pokud máte o veřejné beta testování zájem, stačí se přihlásit na oficiálních stránkých Apple Beta Software Program přímo zde.

Snímek obrazovky 2015-07-08 v 20.35.39

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.