Zavřít reklamu

476004_largerOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Backbreaker 2
Přichází pokračování úspěšné hry Backbreaker Football. Pokud máte rádi americký fotbal, tak vám může do oka padnout právě tato hra. K dispozici máte dva stadiony a mnoho různých úkolů.

screen640x640

KitCamera
Aplikace KitCamera je premiérovou aplikací pro pořizování fotografií, videí a jejich úpravu. KitCamera je také jednoduchou a sofistikovanou aplikací naprosto pro jakoukoliv věkovou kategorii.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: KitCamera
g

My Wonderful Goals
Hledáte nějakou vhodnou aplikaci na vytváření kontrolních seznamů? My Wonderful Goals je skvělou volbou. Krásný, ale přitom přehledný a prostý vzhled vám umožní pohodlné zadávání vašich úkolů pro každý den. Kontrolujte, upravujte a odstraňujte své splněné úkoly.

iBlipTV
Mějte u sebe neustále svá oblíbená videa, která si můžete kdykoliv a kdekoliv přehrát. IBlipTV vám umožní jednoduše ukládat videa z webových stránek, která pak můžete spravovat a přehrávat offline.

  • Původní cena: $2,99
    Stáhnout: iBlipTV
h

Stopwatch Plus
Stopwatch Plus je profesionální a pěknou aplikací, která se zaměřuje na stopování času. Aplikace vám poskytuje např. detailní historii, možnost sdílení nahraných kol a také může běžet na pozadí.

da

PDF Export Pro
Tato aplikace slouží k převádění dokumentů do PDF dokumentů. Své PDF soubory můžete ochránit heslem či můžete uzamknout možnost kopírování či tisknutí vašeho dokumentu. Podporuje velké množství různých formátů.

dda

Voice Translator
Voice Translator je aplikací, která vám okamžitě překládá to, co říkáte do více než 40 jazyků. Tato aplikace vám značně ulehčí cestování po cizích zemí.

Flash Study
Aplikace Flash Study vám značně zjednoduší vaše učení. Umožní vám vytvořit kartičky s otázkami, aniž byste museli řešit zbytečné věci navíc. Flash Study je prostě jednoduchá a přehledná aplikace.

vv

Dnes nejčtenější

.