Zavřít reklamu

Apple Music ikonaPro některé je nová streamovací služba Apple Music primitivní pro druhé zase lehce složitá. Tak či tak, osobně se příkláním k tomu, že je možná lehce přeplácaná a pusobí trochu chaoticky. Pokud Apple Music od jejího vypuštění testujete, pak jste si jistě už přidali alba do své knihovny. Ty si můžete buďto stáhnout pro offline poslech nebo si je jen přidat do knihovny, kde je snadno a rychle najdete a můžete je tak začít ihned přehrávat. Výhodou je, že vám na zařízení nezabírejí zbytečně místo, na druhou stranu ale nevýhodou je, že vám vyčerpávají drahocené FUP.

Možná se někdo z vás už setkal, že po přidání alba do své knihovny se v ní neukázal. Pravděpodobně je to způsobené tím, že máte v aplikaci Music nastavené, aby se zobrazovala jen offline hudba. Zobrazování online hudby je možné poměrně rychle aktivovat, avšak je trochu skryté. Pojďme se podívat, jak na to.

1. Spusťte aplikaci Music (Hudba)
2. Dole zvolte kategorii Moje hudba
3. Uprostřed klikněte na Alba, Umělci, Skladby nebo Žánry (zálěží, co máte nastaveno, aby se zobrazovalo)
4. V nabídne úplně dole vypněte položku Hudba dostupná offline

IMG_1668
IMG_1667

Nyní by se vám měla ukázat veškerá přidaná hudba z Apple Music ve vaší knihovně. Pokud nevíte, jak přidat oblíbenou hudbu do své knihovny, pak postupujte podle následujícího návodu.

1. V aplikaci Music zvolte dole kategorii Pro vás
2. Nyní můžete kliknout na nějaké navrhované album nebo si nějaké v Apple Music vyhledat. Vyhledávat můžete samozřejmě také interprety
3. Klikněte na trojici teček vedle alba nebo skladby a zvolte Přidat do Mojí hudby nebo pokud jste přímo uvnitř alba, stačí nahoře kliknout na + a celé album se vám přidá do Moje Hudba

IMG_1666
IMG_1665

Dnes nejčtenější

.