Zavřít reklamu

764482_largerDenně vychází na App Storu stovky, ne-li tisíce nových aplikací. Je těžké objevit ty zajímavé, které by vám mohly být něčím užitečné nebo vás pobavit. Někteří vývojáři mají dokonce takovou smůlu, že si jejich nové aplikace v každodenním závalu nikdo nevšimne a tedy ani nestáhne. Pokud byste ale rádi byli informování o zajímavých nových aplikacích, pak sledujte každý den náš web, kde vám vždy přineseme výběr těch nejlepší, které v daný den vyšly. Pojďme se vrhnout na ty dnešní.

 

Voice to Text
Voice to Text je skvělou aplikací, která vám umožní namlouvat vzkazy, zprávy či emaily do vašeho iPhonu a aplikace okamžitě převádí vaše slova do souvislého textu. Poté můžete text poslat jako zprávu, email či sdílet na jakékoliv sociální síti. Bohužel prozatím není český jazyk podporován.

ds

Smart Adjust
Velmi jednoduchá, ale výkonná aplikace, která se zaměřuje na vylepšování vašich fotografií. Opravdu dokáže upravit vaše tmavé či expozičně špatné snímky. Aplikace používá chytrý algoritmus, který dokáže fotografii opravit. Také aplikace Smart Adjust umí vytvářet HDR fotografie.

smart adjust

Strength Training
Fitness aplikace, která se zaměřuje na silový trénink především těch, kteří rádi běhají. Aplikace nabízí možnost přehrávání různých hudebních stylů, upozornění na tréninky, sledování vašich pokroků, sdílení na Twitteru, Facebooku či Instagramu a mnoho dalšího.

fitness

 

 

Dnes nejčtenější

.