Zavřít reklamu

primalexAť jste kutil nebo ne, tuto značku budete znát na sto procent, svoji aplikaci totiž představuje legendární společnost PRIMALEX. Ta přichází s aplikací, která není ani zdaleka pouhou prezentací produktů, ale skutečnou pomůckou, díky které si nejen významně usnadníte práci při malování, ale také můžete mít přesně tu stejnou barvu jako soused. Pojďme se podívat, jak vám může být iPhone pomocníkem už i při běžném malování domu nebo fasády.

Samotná aplikace, která je zdarma, nabízí několik základních možností využití. Mezi největší vychytávky patří měření plochy kterou budeme natírat, identifikace barvy a vzorník barev. Samozřejmě se musel o všechny tyto věci někdo postarat a tak v dalších kategoriích menu najdete katalg produktů, prodejny, novinky a kontakty na společnost PRIMALEX.

První k čemu padne váš zrak je identifikace barev a vzorník. Pokud jste někde viděli pěknou barvu a máte ji vyfocenou, stačí se na ni podívat a iPhone vám okamžitě řekne o jakou barvu se jedná. Zjistíte takzvaný barevný odstín, který si pak můžete nechat namíchat ve specializovaných prodejnách nebo si jej vybrat ze vzorníku barev NCS.

IMG_0732
IMG_0733

Další vychytávku kterou aplikace přináší je měření vzdálenosti. Díky ostření dokáže iPhone rozeznat v jaké vzdálenosti se nacházíte od stěny a následně vypočítat, na jak velkou plochu stěny se přes hledáček fotoaparátu díváte. Snadno tak spočítáte jak velkou plochu chcete malovat a v produktech zjistíte, jaké množství barvy potřebujete. Jednotlivé plochy lze snadno sčítat a získáte tak výslednou velikost, kterou potřebujete pokrýt. V katalogu si pak jednoduše najdete jaké množství potřebujete, jaké jsou technické parametry barvy a jak ji můžete aplikovat.

IMG_0727
IMG_0731

Jakmile máte vybránu barvu, znáte množství které potřebujete, stačí se podívat kde je nejbližší prodejna a můžete se pustit do malování. Samozřejmě v aplikaci najdete v případě problémů kontakty přímo na PRIMALEX nebo se dozvíte o novinkách a trendech, které se v oblasti nátěrů, maleb a fasád připravují. PRIMALEX tak dokázal, že vytvořil aplikaci, která dokážete ji skutečně dobře využít a poslouží jako skvělý pomocník při malování čehokoli vás jen napadne.

IMG_0723
IMG_0736

Dnes nejčtenější

.