Zavřít reklamu

Iphone-5s-black - icon
Už kolikrát jsme během posledních několika let psali o tom, že iPhone zachránil svému majiteli život. Naposled byl obětním beránkem iPhone 5c, který dokázal svého majitele zachránit dokonce před výstřelem z brokovnice, který by muže zajisté zabil. iPhone jako neprůstřelná vesta zachraňuje životy snad nejčastěji. Dnes tu však máme trochu jiný případ, nešlo totiž o  zastavení nebo zpomlení kulky, ale iPhone 5s dokázal zachránit muže při dopravní nehodě.

V Moskvě totiž havaroval autobus a při nehodě bohužel přišly o život dvě osoby a několik dalších se během incidentu zranilo. Právě mezi zraněnými byl tkaé muž, který pravěděpodobně přežil právě jen díky iPhonu, který měl umístěný v kapse  bundy. Dotyčná osoba byla totiž při nárazu naražena na kovovou tyč, která by se jí pravděpodobně zabodla do břicha nebo do boku a způsobila by vážná zranění či dokonce smrt. Ovšem na místě stál jako štít ochranářský iPhone a náraz zmírnil.

I tak byl ale cestující zraněn a jak můžete vidět na snímku níže, iPhone to také pěkně odnesl, jelikož síla nárazu na tyč ho ohla. Samozřejmě vám teď okamžitě blesklo hlavou, že iPhone se přece snadno ohned už jenom, když si ho dáte do kapsy u kalhot a ohnete se, je však důležité brát v potaz, že iPhone 5s, který je na snímku, žadnou bendgate netrpěl, protože ta se týkala až velkého iPhonu 6 Plus.

b77_b-a

*zdroj: phonearena

Dnes nejčtenější

.