Zavřít reklamu

602988_largerDenně vychází na App Storu stovky, ne-li tisíce nových aplikací. Je těžké objevit ty zajímavé, které by vám mohly být něčím užitečné nebo vás pobavit. Někteří vývojáři mají dokonce takovou smůlu, že si jejich nové aplikace v každodenním závalu nikdo nevšimne a tedy ani nestáhne. Pokud byste ale rádi byli informování o zajímavých nových aplikacích, pak sledujte každý den náš web, kde vám vždy přineseme výběr těch nejlepší, které v daný den vyšly. Pojďme se vrhnout na ty dnešní.

Day Counter Plus
Těšíte se na narozeniny, Vánoce, rozlučku se svobodou, výplatu nebo setkání s přáteli? Prostě a jednoduše se nemůžete dočkat jednoho konkrétního dne? Day Counter Plus je aplikací, která by vám to čekání mohla zpříjemnit – je totiž zaměřena na odpočítávání dnů do vaší předem určené události. Událostí může být samozřejmě neomezený počet. Vzhled aplikace je mimo jiné velmi příjemný.

  • Cena: Zdarma

Stáhnout: Day Counter Plus

counter

Smoothie of the Day PRO
Zasáhla vás vlna smoothie? Pokud ano, tak se vám třeba zalíbí tato nová aplikace – Smoothie of the Day PRO. Každý den vám aplikace představí nový recept na skvělé smoothie. Verze PRO je bez reklam. Pokud vám reklamy nevadí, máte možnost si aplikaci stáhnout zdarma. Výborné na léto, které už je tady.

  • Cena: $3,99

Stáhnout: Smoothie of the Day PRO
Stáhnout: Smoothie of the Day (zdarma)

smoothie

Free Multiple Units Conversion
Aplikace Free Multiple Units Conversion vám umožní převádět různé jednotky (váha, čas, teplota, délka a další). Používání aplikace je velmi snadné – stačí vybrat jednotky, vložit hodnotu, dát convert a výsledek budete mít okamžitě. Výhodou je možnost sdílení výsledku pomocí sms či emailu.

  • Cena: Zdarma

Stáhnout: Free Multiple Units Conversion

convers

Ringtone maker
Aplikace Ringtone maker vám dopomůže k vytváření vyzvánění z písniček na vašem iPhonu. Nabízí krásné uživatelské rozhraní a hlavně k vytvoření vyzvánění stačí pouhé 3 kroky.

  • Cena: Zdarma

Stáhnout: Ringtone maker – Create Custom Ringtones For iPhone

ring

Purple Notes
Purple Notes je velmi jednoduchou, ale zároveň užitečnou aplikací na tvoření poznámek. Aplikace využívá iCloud k synchronizaci dat mezi iPhonem, iPadem a Macem. Pokud hledáte pomocníka na vytváření poznámek, tak by se vám Purple Notes mohl zalíbit.

  • Cena: $0,99

Stáhnout: Purple Notes

notes

Filer (Tablet iFile Manager)
Aplikace Filer je multifunkční souborový správce pro iOS, který umožní plnohodnotnou práci se soubory, poskytne příjemný přehrávač a prohlížeč všech možných druhů souborů.

  • Cena: $2,99

Stáhnout: Filer

file
new apps

Dnes nejčtenější

.