Zavřít reklamu

iPad Air 2Jednou z novinek v iOS 9 je zavedení funkce Predictive Touch, která může být předzvěstí iPadu Pro s 12,9″ displejem a stylusem. Nová funkce Predictvie Touch byla oznámena během WWDC 2015, jako součást nového Cocoa Touch. Ve videu, které ukázal technický manažer iOS Jason Beaver je vysvětleno, že se iOS 9 snaží snížit dobu odezvy na minimum, ale také používá křivky, díky kterým předpovídá iOS již předem, kde bude další místo dotyku.

Predictive Touch je považován za základní rys pro použití Stylusu, protože díky, této funkci je možné kreslit rychleji a přesněji. V květnu Appleinsider informoval, že jednou z hlavních novinek iPad Pro, který se očekává již téměř od uvedení prvního iPadu, je právě přítomnost oficiálního stylusu od společnosti Apple.

 

iOS 9 je první iOS, které přináší právě funkci Predictive Touch. S tím, že iOS 9 bude dostupný na podzim letošního roku a iPad Pro se očekává také právě na podzim, se rýsuje cesta k tomu, že Apple iPad Pro skutečně představí a nabídne u něj stylus.

iPad pro stylus

*Zdroj: appleinsider.com

 

Dnes nejčtenější

.