Zavřít reklamu

619951_largerDenně vychází na App Storu stovky, ne-li tisíce nových aplikací. Je těžké objevit ty zajímavé, které by vám mohly být něčím užitečné nebo vás pobavit. Někteří vývojáři mají dokonce takovou smůlu, že si jejich nové aplikace v každodenním závalu nikdo nevšimne a tedy ani nestáhne. Pokud byste ale rádi byli informování o zajímavých nových aplikacích, pak sledujte každý den náš web, kde vám vždy přineseme výběr těch nejlepší, které v daný den vyšly. Pojďme se vrhnout na ty dnešní.

Czech Film Trips
Výborná aplikace, kterou můžete využít při letním cestování po krásách Čech.  S Czech Film Trips se můžete vydat po stopách svých oblíbených filmových postav a navštívit místa, která znáte pouze z televizních obrazovek. Aplikace vám přináší seznam míst v Čechách, kde probíhalo natáčení různých českých i zahraničních filmů. Za navštívená místa můžete také sbírat body!

czech film

Lean & Mean Bodyweight Routine
V poslední době se roztrhl pytel s různými aplikacemi, které jsou zaměřené na fitness, ale vy si nedokážete vybrat tu správnou? Třeba právě Lean & Mean Bodyweight Routine bude pro vás tou pravou aplikací! Zkuste si najít v každodenním shonu 15 minut na cvičení. Občas samotná sebedisciplína prostě nestačí a v ten moment nastupuje opravdový a živý trenér, který vám bude zasílat zprávy či emaily a podporovat vás či odpovídat na vaše dotazy.

leancvičení

Gain Followers – get more real followers for Instagram
Patříte k těm, kteří neustále nahání více a více ,,followers“ pro svůj účet na Instagramu? Pokud ano, tak je Gain Followers přímo pro vás! Poskytuje velmi jednoduchý způsob, jak propagovat svůj účet na Instagramu a také nacházet zajímavé a nové lidi, které můžete sledovat.

gain

Check It Out!
A máme tu novou komplexní aplikaci orientovanou na připomínání. V dnešní době je to prakticky nutnost mít nějakou takto zaměřenou aplikaci (pro mě zcela určitě J). Můžete rozloučit s poznámkami na různých cárech papíru a posíláním emailů sám sobě a vše budete mít hezky přehledně v jedné aplikaci.

check

Wikilinks 3 – Smart Wikipedia Reader
Wikilinks 3 je aplikací, díky které můžete prozkoumávat vše, co Wikipedia nabízí. Tato aplikace vám také poskytne různá YouTube videa spřízněná s tématem, který vás zajímá a také přináší pokrokové prohlížení obrázků a fotografií. Takže jestli patříte k těm, kteří si rádi rozšiřují své vědomosti, tak pro vás bude Wikilinks 3 to pravé!

wiki

new apps

Dnes nejčtenější

.