Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-06-05 v 18.14.21Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

Rewind: One Last Chance
Vcelku nová hra z dubna letošního roku, která je nyní zdarma. Nabízí propracovanou, ale náročnější grafiku, a tak tvůrci nedoporučují hraní na iPhonu 4. Ve hře máte za úkol vyřešit jedno velké tajemství. Budete analyzovat dokumenty, dekódovat zašifrovaná slova a řešit malé záhady, abyste se dostali k výsledku. Hra Rewind: One Last Chance je dostupná pro iPhone a iPad.

  • Původní cena: $1,99

Stáhnout

screen640x640

StarMap 3D+

Jak už samotný název aplikace napovídá, StarMap 3D+ slouží ke zobrazování hvězd, souhvězdí, planet a mnoho dalšího na 3D mapě. Mapa se ukáže relevantní k vaší aktuální poloze a času. Dokonce zobrazí i polohu umělých družic včetně ISS. Kromě samotných objektů budete mít také informace o velikosti, vzdálenosti a další podrobnosti ohledně planet a vězd. StarMap 3D+ je nyní zdarma ve verzi nejenom pro iPhone, ale také pro iPad.

  • Původní cena: $1,99

Stáhnout

screen322x572
screen322x572-2

 

Data Monitor Pro
I v nastavení iPhonu naleznete využití vašich dat, je však nutné si je vždy vyresetovat ručně a nelze si nechat zobrazit grafy nebo nastavit limity. Data Monitor Pro vše umí. Můžete si navolit zúčtovací období, kdy vám začíná nový tarif a aplikace nasčítaná data jednoduše resetuje. Běží na pozadí, tudíž využívání dat měří neustále a předpovídá i dopředu. Kromě mobilních dat dokáže zaznamenávat také využívání Wi-Fi.

  • Původní cena: $1,99

Stáhnout

screen568x568
screen568x568-2

 

Financial Book
Další aplikace podobná Spendee, kterou jsme tu měli před pár dny. Pokud si ale nepotrpíte na pokročilé funkce, kterou jsou pro vás zbytečné, pak je Financial Book právě pro vás. Nabízí jednoduché, ale pěkné prostředí a základní funkce v přehledném rozhraní. Stačí jen kdykoliv naťukat, kolik jste právě utratili nebo vydělali a aplikace vám vše zaznamená, sečte nebo odečte.

  • Původní cena: $0,99

Stáhnout

screen568x568-3
screen568x568-4

 

Extreme Week Calendar
Pokud hledáte náhradu za nativní aplikaci kalendáře v iOS a chcete něco odlišného, pak by Extreme Week Calendar mohla být aplikace, která je kandidátem vám tento požadavek splnit. Nabízí samozřejmě pokročilé funkce jako přesouvání nebo kopírování událostí, synchronizaci s Google nebo iCloud kalendářem a vše ukazuje tak trochu jinak, než ostatní aplikace se stejným účelem.

  • Původní cena: $0,99

Stáhnout

screen322x572-4
screen322x572-3

 

Edge Pro
Aplikace, která vám dokáže předelat fotografii do obrazu, který vypadá jako namalovaný. Vybrat si můžete až z devíti stylů a fotografii ještě upravit díky několika filtrům a dalším nástrojům. Do výsledku můžete přidat i jeden z bezmála 60 stylů písma s vlastním textem.

  • Původní cena: $1,99

Stáhnout

screen520x924

 

Silvertune: Guitar Tuner
Pokud hrajete na kytaru a chcete si před každým vystoupením nebo běžným hraním kytaru sladit, pak by vám mohla pomoci aplikace Silvertune: Guitar Tuner. Je velice jednoduchá a jak už bylo naznačeno, slouží ke slazení strun elektrických a akustických kytar.

  • Původní cena: $0,99

Stáhnout

screen322x572-5
screen322x572-6

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.