Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-06-03 v 19.11.16Už několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

wearther

Jedna z těch poměrně zajímavých aplikací, která nedělá to samé, jako všechny ostatní. Wearther vám sice ukáže, jaké počasí bude, ale na základě toho vám doporučí, co byste si měli vzít na sebe. Aplikace určí outfit na základě síly větru, teploty, podnebí a podle doby strávané venku. Je přizpůsobena pro muže i ženy.

  • Původní cena: $0,99
wearther

 

Phoenix Photo Editor

Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod.

  • Původní cena: $1,99
phoenix-pro-photo-editor

Slingshot Racing

Pokud rádi na svém iPhonu nebo iPadu hrajete, pak vám Slingshot Racing rozhodně doporučuji. Jedná se o velice oblíbenou závodní hru, kde jezdíte se saněmi po ledu. Hra je dobře zpracovaná a nabídne i propracovanou grafiku.

  • Původní cena: $1,99
slingshot-racing

Equalizer PRO

Pokud často posloucháte hudbu ze svého iPhonu a potrpíte si na kvalitu, Equalizer PRO mohla být aplikace právě pro vás. Nabízí totiž náhradu za běžnou aplikaci Hudba v iOS, tudíž si přes ní můžete běžně přehrávat svá alba a ještě si užít lepší hudební zážitek. Díky aplikaci si snadno nastavíte lepší zvuk podle svého a navíc nabízí i několik dalších nástrojů pro vyhledávání a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $1,99
equalizer-pro-2

Lumen Trails Time Tracker

Existuje mnoho aplikací na sledování aktivit, výdajů, hmotnosti a podobně, ale Lumen Trails Time Tracker spojuje vše do jedné. V aplikaci můžete sledovat absolutně cokoliv vás jen napadne, je jednoduše univerzální. Nabídne skvělý design, jednoduché ovládání a mnoho dalších funkcí.

  • Původní cena: $4,99
lumen-trails-time-tracker

Zippy

Aplikace zaměřená na úkoly a připomínky. Kromě běžných aplikací s podobným účelem vám kromě vytvoření úkoly pomůže činnost také splnit. Zippy získala i ohodnocení od Applu jako nejlepší nová aplikace v App Store.

  • Původní cena: $1,99
zippy

 

Alpha Omega

Velice oblíbená slovní hra v App Store. Pokud si chcete procvičit angličtinu a  zároveň si trochu zahrát, pak by Alpha Omega mohla být aplikace právě pro vás. Jednoduše se ovládá a nabízí moderní design. Své úspěchy můžete porovnávat se svými přáteli.

  • Původní cena: $0,99
alpha-omega
apps

Dnes nejčtenější

.