Zavřít reklamu

Steve Jobs zemřelJony Ive potvrdil, že se začal věnovat projektu Apple Watch krátce poté, co Steve Jobs zemřel. Co by se však stalo, kdyby Steve nezemřel nebo kdyby se hodinky představily ještě před jeho smrtí. Do dnešního dne nás nikdo nedokázal přesvědčit, že si máme Apple Watch koupit a že je máme chtít nosit na zápěstí za každou cenu.

Jeden oddaný fanoušek vzal video prezentující Apple Watch a do něj nahrál zvuky z prezentací Steva Jobse. Díky tomu máme možnost zjistit, jaké by to asi bylo, kdyby hodinky představil sám Steve. Největší otázkou pak zůstává zda by bylo možné, aby měl Steve Jobs přímý vliv na prodejnost Apple Watch. Steve dokázal lidem produkt ukázat a říct jim, že jej potřebují, že po něm touží a i když neví k čemu jim bude, zamilují si ho a již jej neodloží.

Bohužel právě této prezentace jsme se u Apple Watch nedočkali a i když se Apple samozřejmě pochlubí již v pondělí ohromným množstvím prodejů, je otázkou zda tyto prodeje nemohly být mnohonásobně větší jen díky lepší prezentaci.

jobs-1756171-jpg_2542388

Dnes nejčtenější

.