Zavřít reklamu

Spendee iconUž několik měsíců vám denně přinášíme sekci aplikací, které jsou v daný den zcela zdarma. Jako obvykle se vám snažíme ukázat jen ty vybrané a nejlepší, které by pro vás mohly být něčím užitečné. Vývojáři se rozhodli svoji aplikaci na nějaký čas slevit, aby tak podpořili růst v žebříčkách a oslovili i uživatele, kteří by si ji jinak nestáhli. Nezapomínejte, že aplikace může být zlevněna jen na opravdu krátkou chvíli, a tak se může klidně stát, že ihned po zveřejnění bude jedna z uvedených aplikací opět za peníze. Stává se to ovšem jen zřídkakdy.

PDF Reader Premium

PDF Reader Premium je aplikace pouze pro iPad. Nabízí však rozšířenou práci s PDF a oproti ostatním s ní můžete do dokumentu zapisovat a upravovat text. Kromě toho samozřejmě nabízí rozšířenou synchronizaci a sdílení. PDF Reader Premium se vám na iPad bude rozhodně hodit.

  • Původní cena: $4,99
screen480x480

Scalar

Kalkulačka, která nechce být stejná jako všechny ostatní. Scalar se totiž liší ve způsobu zápisu a ukládání dat. Nabízí vzhled podobný sešitu, ale umí mnoho funkcí stejně jako běžná kalkulačka. Přehledný a moderní design je určitě dalším plusem pro Scalar.

  • Původní cena: $4,99
screen322x572-4
screen322x572

Spendee

Jedná z nejpopulárnějších aplikací sloužící ke sledování vašich výdajů a příjmů. Se Spendee si zaznamenáváte všechny získané a utracené peníze a poté si necháte zobrazit graf a další ukazetele, které vám jasně řeknou, jak moc utrácíte. Spendee je výborná aplikace pro hlídání osobního rozpočtu.

  • Původní cena: $1,99
screen322x572-3
screen322x572-2

Remote Mouse

Jak už samotný název napovídá, Remote Mouse je aplikace sloužící k ovládání PC nebo Macu přes iPhone. Aplikace je dostupná jak pro iPhone, tak pro iPad a dokonce i pro Apple Watch. Nabízí skvělý design a podporu multi-touch gest, psaní na klávesnici, zobrazení docku z OS X a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $1,99
screen568x568-2
screen568x568

PSHPS

Chcete jít do sebe a cvičit? Co takhle začít s povedenou aplikací pro dělání kliků. S PSHPS už nemusíte počítat kliky a můžete se plně soustředit na jejich správné provedení. Stačí si umístit telefon pod sebe a začít klikovat. Při správném provedení uslyšíte zvuk. Aplikace sama počítá za vás a změří vám, jak jste dlouho cvičili, kolik kliků jste udělali za vteřinu a mnoho dalšího.

  • Původní cena: $0,99
screen322x572-5
screen322x572-6

Pause Video

Aplikace sloužíci k nahrávání videa. Má však jednu zajímavou funkci navíc. Při natáčení můžete nahrávání pauznout a poté opět spustit a navázat na předchozí nahrávku. Kromě toho vývojáři slibují lepší kvalitu při nahrávání. Pause Video je pro iPhone a iPad.

  • Původní cena: $1,99
pause-video

 

Gradify

Jednoduchá aplikace s pěkným designem, která dokáže proměnit vaší fotografii v jedinečnou tapetu pomocí několik nástrojů. Stačí nahrát nebo pořidt fotografii a proměnit ji ve wallpaper jedním kliknutím. Aplikace obsahuje i mód ve kteérm vidíte, jak bude tapeta na vašem iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch vypadat.

  • Původní cena: $2,99
gradify

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.