Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconNedostatek kusů Apple Watch není samozřejmě jen kvůli samotnému tělu hodinek, ale z menší části také kvůli řemínkům neboli páskům k Apple Watch. I ty na skladě v Apple Storu nenajdete, a tak není možné do obchodu zajít a nějaký si bezproblémově zakoupit. Časem by se však mělo vše změnit a dostupnost jak příslušenství tak samotných Apple Watch by měl být jen a jen lepší. To potvrzuje i nejnovější zpráva, která oznamuje, že první Apple Watch řemínky se objeví v na skladech Apple Storů již tento týden.

Zpočátku by měly být dostupné jen řemínky k Apple Watch Sport v základních barvách. Podle zprávy však zásoby budou primárně sloužit k nahrazení rozbitých řemínků, tudíž v případě, kdy zákazník zajde do Apple Store a bude požadovat výměnu řemínku, Apple mu bude schopen okamžitě řemínek vyměnit za nový. Jako dalším budou zásoby omezeny pro Apple Watch přímo na prodejně, ktré slouží k vyzkoušení hodinek. A až jako poslední možností je zakoupení si řemínku zvlášť tak, jak je to nyní možné přes Online Apple Store.

Jak jsme před pár dny psali, CEO Applu, Tim Cook, informoval zaměstnance Apple Store, že Apple Watch budou k v obchodech k dostání již  červnu. Společně s nimi by tedy mohlo dorazit více řemínku na sklady obchodů a dostupnost by se měla razantně zlepšit. O MagSafe nabíjecích kabelech pro Apple Watch však nebyla ani zmínka, a tak se příliš nepočítá, že by bylo možné si jej v obchodě prozatím zakoupit. Stejný osud prozatím čeká i příslušenství od třetích stran, to se v Apple Storech také prozatím neobjevilo a Apple ani nezmínil, že by se tak v brzké době mělo stát.

The-Gold-Apple-Watch-May-be-Sold-for-1200-928-76-458790-2

*zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.