Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-05-21 v 15.57.59Už niekoľko dní za sebou Vám prinášame článok so zaujímavými aplikáciami, ktoré sú na App Store úplnou novinkou. Po včerajšom, ktrátkom Vám dnes prinášame ďalší s poradovým číslom tri. V tomto článku sa opäť nachádza hŕstka aplikácií, ktoré sa nám zdali byť celkom zaujímavé a chceli by sme Vás na ne upozorniť. Poďme si ich teda spoločne prezrieť. Tieto aplikácie však nie vždy budú zadarmo.

Smart Music Player

Nepáči sa Vám vstavaná aplikácia „Hudba“ na vašom iPhone? Skúste použiť jej alternatívu v podobe novej aplikácie nesúcej názov Smart Music Player a možno sa Vám práve ona zapáči.

  • Cena: Free

a1
a2

Secretfy for WhatsApp

Používate často službu WhatsApp, no nechceli by ste aby sa konverzácia z nej dostala na verejnosť? Ak je to tak, tak potom si skúste aplikáciu s názvom Secretfy for WhatsApp, ktorá by sa o to mala postarať.

  • Cena: 1,99$

aa1
aa2

CCleaner for iOS

Patríte medzi ľudí, ktorí majú vo svojom iPhone či iPade trošku väčší neporiadok ako by sa patrilo? Ak hej, tak si ho skúste prečistiť pomocou tejto aplikácie, ktorá by Vám mala ušetriť nejaký ten MB úložného priestoru.

  •  Cena: 2,99$

aaa1
aaa2

iphone-in-hand-horizontal

Dnes nejčtenější

.