Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconTim Cook při své návštěvě Číny se setkal se zaměstnanci sídla Applu a během rozhovoru s nimi potvrdil, že se společnost snaží, aby Apple Watch byly dostupné k zakoupení v Apple Storech už v červnu. Tim Cook zmínil, že Apple Watch budou dostupné v mnoha zemí včetně Číny. Můžeme tak očekávat, že si pro ně budeme moci zajet bez předobjednávky i do sousedního Německa. Během rozhovoru Cook žertoval, že chtěl nejprve, aby společnost měla více provozního personálu, aby mohl hodinky do obchodů vypustit.

Maloobchodní šéfka Angela Ahrendts už v dubnu ve zprávě zaměstnancům sdělila, že Apple Watch budou dostupné výhradně prostřednictvím předobjednávek a bude tak i celý květen. Tím naznačila, že Apple by měl Apple Watch dostat do Apple Storů snad už v červnu. Tim Cook tak spekulace nyní potvrdil.

Zahájení prodeje Apple Watch byl pro kalifornskou společnost zcela netradiční. Nikdy totiž nebyl produkt k dostání pouze prostřednictvím on-line předobjednávky. Angela Ahrendts ale zmínila, že tak bylo učiněno z důvodu, že jablečných hodinek byl nedostatek, a že Apple chtěl docílit toho, aby měl zákazník z objednávky co nejlepší pocit, než dlouhého čekání a stresování se ve frontách před obchodem. Nakonec však uvedla, že forma předobjednávek se od uvedení Apple Watch rozhodně nestane standardem a v budoucnu bude s objednávkami produktů nákládáno úplně stejně, jako doposud. Zákazníci se tak mohou těšit na nekonečné fronty před Apple Storem, protože to podle slov Angely Apple miluje.

tim-cook-apple-watch

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.