Zavřít reklamu

iOS 8.4Čerstvo vydaná aktualizácia iOS 8.4 beta 3 priniesla ďalšie vylepšenia týkajúce sa dizajnu a funkcionality novej aplikácie Hudba, ktorá bude už o mesiac dostupná na iPhone a aj na iPade. Podľa doterajších správ má byť dnešná aplikácia Hudba len malou ochutnávkou toho, čo uvidíme na WWDC, kde by mala byť predstavená staro-nová streamovacia služba postavená na Beats Music. Tá by mala byť teraz súčasťou operačného systému iOS 8.4, no bude dostupná len v krajinách, v ktorých bude táto služba dostupná. Podľa informácií by mala stáť 10 dolárov mesačne a zatiaľ čo v USA bude lacnejšia než Spotify, u nás bude o niečo drahšia pri zachovaní kurzu 1$ = 1€.

Ako však bude vyzerať nová streamovacia služba, uvidíme za necelé tri týždne. Teraz máme možnosť pozrieť sa na zmeny, ktoré prichádzajú v jednej z posledných, ak nie poslednej beta verzii systému iOS 8.4 pred WWDC. Počas používania sme si všimli hneď niekoľko zmien. V prvom rade je to možnosť zmeniť nastavenie zobrazenej hudby priamo v aplikácii a to bez toho, aby ste sa museli hrabať v nastaveniach systému. V súvislosti s možnosťou zobrazenia hudby uloženej v iPhone potom prichádza jedna skvelá oprava, ktorú si už testeri určite všimli – zobrazovanie už funguje tak ako má a keď skryjete hudbu z iCloudu, naozaj skryjete len hudbu uloženú v iCloude. Aplikácia taktiež pri skladbách ukazuje, kde sú uložené, čo oceníte najmä v prípade, kedy máte obmedzené množstvo dát a nechcete ich minúť na pár skladieb.

iOS 8.4 beta 3
iOS 8.4 beta 3

Ďalšia príjemná zmena spočíva v spôsobe zobrazenia informácií o albumoch vašich interpretov. V prípade, že máte aktívny zoznam interpretov a kliknete na daného interpreta, aplikácia vám už nezobrazí názvy albumov aj s tracklistom, ale len samotné názvy albumov, na ktoré keď kliknete, zobrazí sa vám jeho tracklist. Finálna zmena potom poteší v prípade, že ste mali iPhone pustený v shuffle režime a chcete si rýchlo vypočuť skladbu, ktorá hrala pred nejakou chvíľou. Po novom je tu možnosť zobraziť históriu prehrávaných skladieb, ku ktorej sa dostanete kliknutím na tlačidlo Tracklist. A dočkáte sa tu príjemnej animácie, ktorú môžete vidieť nižšie.

iOS 8.4 beta 3
iOS 8.4 beta 3
iOS 8

Dnes nejčtenější

.