Zavřít reklamu

pixelmatorPixelmator je velice oblíbený nástroj sloužící k úpravě fotografií a lze ho srovnávat s Adobe Photoshopem nebo Aperture. V současné době je dostupný pouze pro Mac na OS X a také na iOS, ale jen pro iPad. To by se mělo brzy změnit, jelikož vývojáři stojící za aplikací Pixelmator oznámili, že se jejich nástroj brzy objeví také na iPhonu, což je výborná zpráva pro všechny, kteří si ho oblíbili, ale na iPhonu musí používat k úpravě fotografií jinou aplikaci.

Pixelmator je navíc jedna z aplikací třetích stran, do které se doopravdy vyplatí investovat a nemusíte mít strach, že vývojáří ukončí její vývoj. Minulý týden totiž dostala důležitou aktualizaci verze pro Mac, která nyní podporuje Force Touch trackpad na novém MacBooku a MacBooku Pro, díky kterému můžete po silnějším stisknutí kreslit tlustší čáry a samozřejmě ho můžete použít u dalších nástrojů napříč aplikací.

Pixelmator byl nejdříve dostupný pouze pro Mac, poté následoval iPad a nyní je na řadě iPhone. Skvělou zprávou také je, že pokud vlastníte aplikaci pro iPad, tak dostanete tu pro iPhone zcela zdarma a nemusíte tak kupovat zbytečně další. Pokud jste si Pixelmator ještě nekoupili, ale uvažujete o tom, tak teď je ta pravá chvíle, jelikož verzepro iPad je momentálně o polovinu levnějších, tedy z pvodních $10 za ní zaplatíte jen $5. Pixelmator pro iPad můžete stahovat přímo zde.

Dnes nejčtenější

.