Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikací, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V piatom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Keyboard Sound

Nebaví Vás počúvať pri písaní na Vašom iZariadení stále len to isté klikanie? Ak je tomu tak, tak táto aplikácia je tu práve pre Vás. Jedná sa o akýsi typ klávesnice, kde si môžete nastaviť to, aký zvuk bude vydávať klávesnica pri písaní.

  • Pôvodná cena: 0,99$
a

PowerUp

Zaujímavá retro fotoaplikácia. Vďaka tejto aplikácii sa vrátite o určitý čas nazad. Obsahuje totiž rôzne filtre, ktoré v reálnom čase upravia Vašu fotografiu do 8-bitovej grafiky.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-05-01 o 13.48.11

MIHTool Pro

Veľmi zaujímavá aplikácia, ktorú ocenia hlavne pokročilí užívatelia alebo vývoajári web stránok. Aplikácia totiž pomáha vyriešiť problémy s lagovaním webových stránok na úrovni ich kódovania.

  • Pôvodná cena: 2,99$
aa

Sports Stopwatch

Ak radi beháte alebo niekoho trénujete tak táto aplikácia sa Vám bude určite hodiť. Umožňuje totiž presné meranie spolu s analýzou výkonnosti bežeckých kôl.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-05-01 o 13.53.37

Draw Pad Pro

Patrí kreslenie medzi Vaše najväčšie záľuby? Ak áno, tak táto aplikácia je tu práve pre Vás. Vďaka nej si budete môcť na svojom iPade či iPhone presliť skutočne čo len budete chcieť.

  • Pôvodná cena: 2,99$

Snímka obrazovky 2015-05-01 o 13.57.22

Dnes nejčtenější

.