Zavřít reklamu

Apple WatchJak se blíží páteční zahájení oficiálního prodeje Apple Watch, vývojáři stojící za populárními aplikacemi aktualizují své aplikace umístěné v iTunes App Store a obohacují je o podporu pro Apple Watch. O některých jsme vás již informovali, jako například včera, kdy Microsoft aktualizoval svojí aplikaci PowerPoint pro iPhone a přidal tak možnost ovládat prezentace pomocí Apple Watch. Dnes aktualizoval další ze svých aplikací a to konkrétně OneNote, kde také přidal podporu pro jablečné hodinky.

Pomocí Apple Watch můžete nyní nadiktovat poznámku, která se zapíše do OneNote. Dále pak můžete jednotlivé poznámky prohlížet i na hodinkách, ovšem upravovat je na malém displeji hodinek asi moci nebudete. Podobný update přinesli přibližně před měsícem i vývojáři populární aplikace Evernote, která slouží k podobnému účelu jako OneNote.

Další zajímavou aktualizaci obdržela aplikace Calcbot, kterou vyvíjejí stejní vývojáři jako jednu z nejpopulárnějších aplikací Tweetbot. Calcbot je oblíbený kalkulátor a konverter jednotek, který je dostupný jak na iOS, tak pro Mac na OS X. Nyní dorazil i na Apple Watch a udělá z nich s nadsázkou hodinky Casio z roku 1985, které se dnes vracejí zase k trendům módy. Pomocí aplikace můžete snadno převádět jednotky nebo počítač složitější funkce na kalkulačce, avšak je nutné zadávat čísla na miniaturním displeji hodinek.

Snímek obrazovky 2015-04-22 v 12.24.14

Jednou z dalších zajímavých aplikací, která obdržela aktualizaci pro Apple Watch je populární Shazam, kde díky aktualizaci můžete od teď objevovat nové skladby pomocí Apple Watch, kde jednoduše spustíte aplikaci na hodinkách a ty poslouchají okolní hudbu a na základě toho, co slyší vám vyhledají o jakou skladbu se jedná a od jakého umělce je. Na Apple Watch by měla být v aplikaci také možnost prohlédnout si nedavno objevené skladby. Vše se synchronizuje s aplikací na iPhonu.

Shazam-Apple-Watch2

*zdroj: 9to5mac, macrumors

Dnes nejčtenější

.