Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Night Web Browser by Alex

Užitočná aplikácia, ktorá má funkciu internetového prehliadača. Na tom by však nebolo nič zaujímavé, avšak apolikácia umožňuje bezproblémové prezeranie stránok pri absolútnej tme bez toho aby Vás oslňovala.

  • Pôvodná cena: 0,99$
a

Diary Pro+ for iPad

Zaujímavá aplikácia, ktorá premení Váš iPad na dokonalý zápisník. Pomocou nej si totiž budete môcť poznamenávať dôležité udalosti do kalendára, ktorý je súčasťou samotnej aplikácie.

  • Pôvodná cena: 4,99$
aa

Video Filters

Vďaka tejto aplikácii si budete môcť svoje videá upravovať priamo na Vašom telefóne. APlikácia totiž obsahuje obrovské množstvo rôznych video filtrov, ktoré dokážu oživiť každé jedno video, ktoré natočíte.

  • Pôvodná cena: 7,99$
aaa

Amazing Cool Wallpapers for iPad Air & iPad Retina

Opäť tu máme ďalšiu aplikáciu určenú pre milovníkov wallpaperov. Vďaka nej si budete môcť na svojom iPade meniť pozadie kedykoľvek budete chcieť. Aplikácia totiž obsahuje veľké množstvo tapiet, ktoré sú určené špeciálne pre Retina displej.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaa

Cage Fitness

Ďalšia aplikácia, ktorá má zaujímavú funkciu. Táto vychytávka je totiž určená pre ľudí, ktorým záleží na to ako vyzerajú a chcú byť fit. APlikácia totiž obsahuje zbierku videí, ktoré Vám dávajú návod ako cvičiť a tým sa udržovať vo forme.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaaaa

Dnes nejčtenější

.