Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Fleksy + GiF Keyboard

Jedna z najlepších klávesníc pre Android, ktorá je dostupná niekoľko mesiacov aj pre iOS 8 je práve dnes zdarma! Ak Vás už omrzel fádny dizajn iOS klávesníc, tak si môžete stiahnuť túto a ľutovať zaručene nebudete.

  • Pôvodná cena: 0,99$
screen480x480

iDarkroom

Zaujímavá fotoaplikácia, ktorá bude isto zaujímať každého amatérskeho fotografa. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť vytvárať fotografie, do ktorých budete neskôr môcť vkladať veľmi zaujímavé efekty.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-04-14 o 16.55.02

MeteoEarth for iPad

Zaujímavá aplikácia určená výhradne pre iPad, vďaka ktorej môžete sledovať počasie vo všestkých kútoch sveta. Táto aplikácia umožňuje nazeranie, na rôzne miesta, kde môžete vidieť aktuálne počasie spolu s oblačnosťou, teplotou a zrážkami.

  • Pôvodná cena: 3,99$
p

HOPE Poster Photo Filter

Vďaka tejto aplikácii budete môcť urobiť so svojich najobľúbenejších fotografií plagáty presne podľa vašich predstáv. Aplikácia totiž obsahuje rôzne farebné filtre spolu s možnosťou pridania textu do pozadia obrázku.

  • Pôvodná cena: 1,99$

f

Family Locator – GPS tracker

Veľmi užitočná aplikácia pre rodičov, ktorí chcú mať svoje ratolesti vždy pod kontrolou. Pomocou tejto aplikácie totiž budete môcť sledovať všetkých ľudí, ktorí ju budú mať nainštalovanú. Navyše aplikácia je o tom lepšia, že pochádza od výrobcov Sygic.

  • Pôvodná cena: 3,99$

Snímka obrazovky 2015-04-14 o 17.09.14

Dnes nejčtenější

.