Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

ePaper

Táto zaujímavá aplikácia je určená pre každého, kto hľadá cestu ako by so svojho iPadu vytvoril čo najlepší elektronický papier. Aplikácia totiž umožňuje ľubovolné písanie, kreslenie a zapisovanie si na „papiere“ priamo na Vašom iPade.

  • Pôvodná cena: 3,99$
screen480x480

Ink Artist

Ďalšia aplikácia v našom dnešnom zozname, ktorá je určená pre milovníkov kreslenia. Aplikácia totiž umožňuje vytváranie ľubovolných kresieb presne podľa Vašich predstáv. Navyše v tejto aplikácii méte rôzne nástroje na kreslenie a oživenie Vášho diela.

  • Pôvodná cena: 3,99$
ss

i2Reader

Užitočná aplikácia, ktorá dokáže premeniť Váš iPhone či iPad na čítačku rôznych dokumentov. Navyše obsahuje zaujímavé funkcie, ktoré Vám umožnia označený text priamo poslať, skopírovať, vyhľadať na internete a mnoho iných možností.

  • Pôvodná cena: 4,99$
l

Glow Wallpapers ©

Už sa to stalo akýmsi zvykom, že v našom každodennom vydaní Free Apps sa objavuje vždy jedna alebo dve, ktoré obsahujú veľké množstvo rôznych wallpaperv na oživenie Vášho iPhone či iPadu. Táto obsahuje veľké množstvo rôznych tapiet s neónovým a futuristickým motívom.

  • Pôvodná cena: 4,99$
m

ThinkBook

Zaujímavá aplikácia, ktorá má úlohu akého si osobného asistenta spolu s osobným dátovým centrom. Aplikácia totiž môže obsahovať skutočne veľké množstvo vašich najrôznejších dokumentov, či už potrebných do práce alebo na doma.

  • Pôvodná cena: 3,99$
s

Dnes nejčtenější

.