Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V piatom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Footpath Route Planner

  • Pôvodná cena: 0,99$

Pomocou tejto aplikácie, ktorá je určená pre aktívnych ľudí sa pozriete vždy ne tie najlepšie miesta. Stačí ak na mape nakreslíte približný tvar Vaše túry a aplikácia Vám sama vyhľadá všetky zaujímavé body na nej.

Snímka obrazovky 2015-04-10 o 17.14.45

Earth 3D

  • Pôvodná cena: 1,99$

Vďaka tejto zaujímavej aplikácii budete môcť precestovať celý svet z pohodlia Vášho domova. Aplikácia totiž obsahuje 3D budovy, pametníky a zaujímavé miesta zo všetkých kútov sveta.

a

Fresh Air

  • Pôvodná cena: 3,99$

Veľmi krásna aplikácia pmocou, ktorej si dokážete zistiť aktuálne počasie. Aplikácia sama o sebe disponuje veľmi jednoduchým ovládaním a skutočne krásnym dizajnom, ktorý nikoho neurazí.

Snímka obrazovky 2015-04-10 o 17.18.34

iDatabase

  • Pôvodná cena: 1,99$

Zaujímavá a zároveň užitočná aplikácia, vďaka ktorej budete mať všetky potrebné informácie vždy po ruke. Aplikácia totiž dokáže disponovať veľým množstvom údajov z Vašich sociálnych sietí, dokumentov, mailov a iných zdrojov.

Snímka obrazovky 2015-04-10 o 17.25.43

Neon Backgrounds & Wallpapers

  • Pôvodná cena: 0,99$

Ako to už býva zvykom aj dnes sa v našom zozname nachádza aplikácia, ktorá obsahuje veľmi veľké množstvo wallpaperov. Táto konkrétne obsahuje rôzny tapety s neónovým motývom, ktoré môžu vytvárať zaujímavé obrazce.

b

Dnes nejčtenější

.