Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V štvrtom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Abstract Wallpapers ®

Opäť je v našom zozname aplikácia, ktorá je vhodná pre milovníkov wallpaperov. Tento raz aplikácia obsahuje skutočne obrovské množstvo rôznych abstraktných tapiet, ktoré sú skutočne zaujímavé.

  • Pôvodná cena: 4,99$
screen480x480

How to Tie a Tie

Užitočná aplikácia určená pre začínajúcich managerov a ľudí, ktorí si potrpia na vysoký štandart obliekania. Samotná aplikácia totiž obsahuje veľkú databázu rôznych štýlov viazania kravaty, motýlikov či sklanadnia vreckoviek do vrecka na saku.

  • Pôvodná cena: 4,99$
sedf

Do Not Move

Veľmi zaujímavá aplikácia, ktorá je kompatibilná s Game Center. Táto aplikácia ide proti smeru trendu smartfónov ako súčasti našich životov. Aplikácia totiž meria čas kedy svoj telefón nepoužívate a práve za to Vám dáva body.

  • Pôvodná cena: 1,99$
Snímka obrazovky 2015-04-09 o 11

Where To Go? PRO

Ďalšia zaujímavá aplikácia, ktorá Vám umožní vyhľadať tie najzaujímavejšie miesta v určitej oblasti. Následne stačí už len keď sa pomocou tejto aplikácie necháte k danému miestu navigovať.

  • Pôvodná cena: 2,99$
kgkg

Solve

Skvelá aplikácia pomocou, ktorej budete môcť msť konečne kalkulačku aj na svojom iPade. Celá aplikácia navyše disponuje zaujímavým farebným prostredím, ktoré nikdy nebude nudiť.

  • Pôvodná cena: 1,99$
oooo

Dnes nejčtenější

.