Zavřít reklamu

Apple Watch Sport - iconApple Watch budeme moci vidět v Apple Storech po celém světě již pozítří, známe už konkrétní ceny, modely, pásky, mnoho funkcí i přibližně to, jak se budou jablečné hodinky ovládat. Co je však poněkud podivné, je to, že doposud neuniklo balení, ve kterém Apple Watch při zakoupení dostanete. Přeci jen se jedná o celkem důležitou část, jelikož Apple si na balení potrpí a všechna jsou krásná a nejeden fanoušek si je doma schovává nebo vystavuje. Důležité je to také kvůli tomu, že se jedná o úplně první produkt, na kterém se nepodílel Steve Jobs, který si potrpěl na dokonalost všeho a to samozřejmě i balení.

Nyní však konečně máme možnost nahlédnout na krabičku, ve které budou skryté Apple Watch a také na krabičku, ve které se bude prodávat samostatný pásek. Snímky se objevily na sociální síti Instagram, ovšem vzápětí byly smazány, avšak povedlo se zachovat jejich kopie. Na fotografiích níže můžete vidět balení od 42mm nerezových Apple Watch s „Milanese“ páskem. Apple opět vsadil na jednoduchost, a tak krabička čistě a luxusně. Podobnou krabičku zvolil Apple také pro své nejnovější smartphony iPhone 6 a 6 Plus.

Apple-Watch-Retail-Packaging-Photos

Na druhém snímku pak můžeme vidět samostatné balení, ve kterém se budou prodávat samotné pásky pro hodinky. Zde je na přední straně vyobrazen pásek, který se skrývá uvnitř, a tak krabička už nepůsobí tak čistě, jako je tomu u Apple Watch. Níže ukázaná krabička je od hnědého koženého pásku, který bude možné použít s edicí Apple Watch.

Není však vyloučeno, že se nejedná o podvrh. Apple Watch se začnou prodávat již v druhé polovině tohoto měsíce, konkrétně 24. dubna a do prodeje se tak dostávají i jejich celkem věrné kopie, které na první pohled od originálů nepoznáte. Krabička se tedy může vztahovat k nepravým hodinkám, avšak krabička od pásku vypadá jako ta, která se objevila na oficiálních stránkách Applu v kategorii Jobs.

Apple-Watch-Bands-Packaging
*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.