Zavřít reklamu

ibmApple a IBM predstavili zbierku ďalších 8 MobileFirst aplikácií určených pre použitie vo firemnej a zdravotníckej sfére. Presnejšie sa jedná o 4 aplikácie určené pre doktorov a zdravotníctvo a 4 aplikácie určené pre kamenné predajne, letectvo, poisťovne a priemysel. Celkový počet predstavených aplikácií sa tým zvýšil na 22, pričom spoločnosti plánujú vrámci partnerstva predstaviť viac ako 100 aplikácií. Ako potom oznámil CEO Tim Cook, len počas tohto štvrťroku má byť predstavených 14 aplikácií.

V oblasti zdravotníctva sa jedná o aplikáciu Hospital RN pre iPhone, ktorá zjednodušuje prístup doktoriek ku všetkým záznamom pacientov kdekoľvek v nemocnici. Znamená to, že po novom sestričky už nepotrebujú zisťovať informácie predbežne, ale jednoducho stačí ísť k danému pacientovi. Ba čo viac, aplikácia je prepojená s technológiou iBeacon, vďaka ktorej je možné ľahko identifikovať pacienta na základe polohy. Aplikácia Hospital Lead pre iPad pre zmenu sprístupní sestričkám všetky dôležité informácie. Disponuje Push notifikáciami, ktoré dodávajú sestričkám rozvetvené úlohy, pričom tieto je možné pričleniť niektorému z členov personálu. Tiež je možné označiť úlohy za dokončené, odkladať úlohy alebo hlásiť chyby.

Aplikácia Hospital Tech umožní byť zdravotným sestrám byť v spojení so svojimi tímami, čoho výsledkom je rýchle a bezpečné dokončovanie úloh u pacientov. Samozrejmosťou je potom kontaktovanie odborníka na daný problém priamo v aplikácii. Posledná aplikácia nesie pomenovanie Home RN a je určená pre starostlivosť o pacientov nachádzajúcich sa mimo nemocnice. Aplikácia pre iPhone umožní sestrám jednoducho pridávať fotky, videá, textové a zvukové poznámky týkajúce sa zdravia pacienta. Push notifikácie nakoniec umožňujú rýchlo zdieľať informácie s odborníkmi.

Hospital RN
Rapid Handover pre iPad je aplikácia určená pre popredných zamestnancov a umožní im dokumentovať a zdieľať informácie s pracovníkmi danej pracovnej smeny. Týmto spôsobom môžu zdieľať informácie súvisiace s výrobným cieľom, údržbou pracovného vybavenia a nechýba ani zoznam dostupných tímov. Vďaka fotoaparátu je tiež možné fotiť poškodené vybavenie a bezpečnostné riziká na pracovisku. Risk Inspect je určená pre poisťovne a umožňuje inšpektorom presnejšie vykonávať obhliadky miesta, vďaka čomu nemusia pravidelne navštevovať danú lokalitu. Využíva fotoaparát na iPade. Aplikácia Order Commit umožňuje obchodníkom zabezpečiť lepšie usporiadanie produktov v obchode a tiež tu môžu pristupovať k dôležitým štatistikám, ktoré súvisia s finančnými cieľmi a predajmi, kým sú mimo predajne alebo na obchodných cestách. Posledná z dnešných aplikácií, Ancillary Sale pre iPad, je určená pre pilotov a podporuje Apple Pay. Letušky majú možnosť predávať vylepšenia sedadiel, jedlá a nápoje, ako aj bezcolný tovar. Užívatelia pre zmenu za svoj tovar zaplatia pomocou Apple Pay alebo kreditnej karty.
Order Commit
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.