Zavřít reklamu

Wunderlist Apple WatchWunderlist je jednou z nejlepších a nejoblíbenějších aplikací „taskovacích“ aplikací na vašem iPhonu a již brzy zaujme stejné místo také na vašem zápěstí, alespoň to slibují vývojáři. Vývojáři ze studia 6Wunderkinder z Berlína ukázali několik animovaných obrázků, které ukazují, jak bude jejich aplikace vypadat na Apple Watch. Podle šéfa vývoje Wunderlist pro Apple Watch Bena Lehnerta, bylo hlavním cíle vývojářům osekat funkce, které nabízí verze pro iPhone a dokázat tak vytvořit aplikaci, která se skutečně hodí na vaše zápěstí.

Hned na začátku vývoje se vývojáři rozhodli, že aplikace pro Apple Watch by neměla nabízet stejné možnosti, které máme na svém Macu, iPhonu nebo iPadu, ale měla by být velice snadno ovladatelná a osobní. Díky tomu má aplikace pro Apple Watch čtveřici barevných ikonek, které umožní uživatelům rychlý přístup k jiným částem aplikace jako je dnešní program nebo důležité úkoly na dokončení. Pomocí digitální korunky pak přejdete do seznamu všech úkolů.

homescreen-inout-animation

Během dne navíc podle vývojářů nemusíte aplikaci na Apple Watch ani otevřít, stačí se podívat na displej vždy, když vás hodinky upzorní na nastávající událost. Aplikace pracuje v reálném čase a tak vám u snídaně řekne, že máte vynést koš a po cestě do práce zjistíte, že se máte stavit do čistírny vyzvednout oblečení. Aby byla aplikace co nejvíc osobní, jsou k dispozici animace, které se může uživatel sám vytvořit a ty mu následně poděkují svým přehráním za splnění úkolů.

main-comp-empty-island-animation

Dnes nejčtenější

.