Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconApple dnes oficiálně oznámil evropská místa, kde ve velkých obchodních centrech budou specializované obchody pro Apple Watch. Konkrétně byly oznámeny místa v Londýně a Paříži, k nim ještě námi více vzdálené Tokyo. V Londýně bude specializovaný obchod pro Apple Watch v Selfridges, což je obchod pro prodej luxusních šperků. V Paříži pak bude obchod otevřen v Galeries Lafayette, což je jeden z nejlepších obchodních řetězců ve Francii.

Nové lokality jsou již v současné době přizpůsobovány pro potřeby Applu, aby zde mohl své hodinky předvést a zákazníci si je mohly vyzkoušet. Vše začne 10. dubna, tedy současně s předprodejem hodinek. Od tohoto data Apple začne plánovat schůzky se zákazníky a poskytne jim 15ti minutovou prohlídku hodinek a co se týče Apple Watch Edition, tak bude zákazníkům poskytnuta 30ti minutová speciální prohlídka, během které si je mohou zákazníci samozřejmě vyzkoušet. Vyškolení pracovníci pak potenciálním zákazníkům doporučí model, který bude pasovat k zákazníkovo osobnímu stylu.

Ve vybraných obchodech v Paříži a Londýně si je budou moci zákazníci od 10. dubna prozatím jen vyzkoušet za dva týdny pravděpodobně i na stejném místě zakoupit. Na těchto místech však nebude poskytnuta osobní péče a rady jako v Apple Storech. Je pravděpodobné, že na těchto místech se budou představovat a prodávat pouze nejdražší Apple Watch Edition, jejiž cenovka začíná na $10 000, jelikož se vždy jedná o luxusní obchody se šperky a jiným luxusním zbožím.

apple_watch_selfridges_opening

*Zdroj: macrumors

 

Dnes nejčtenější

.