Zavřít reklamu

tim_cookVe všem tom shonu kolem Apple Watch jsme si ani neuvedomili, jak důležitý je to produkt. Jedná se totiž o první produkt společnosti Apple, který je uveden pod vedením Tima Cooka a první produkt, na kterém se Steve Jobs již nepodílel ani svými nápady. Apple Watch mají být tím produktem, který vytvoří nový segment na trhu, který ukáže, že to všichni ostatní dělali špatně a Apple nám teď ukáže jak že se to má vlastně dělat.

Poprvé zcela nový produkt nepředstavil Steve Jobs, poprvé jej neodprezentoval a co je vůbec nejdůležitější, poprvé nám nikdo neřekl k čemu nám tento produkt bude a co s ním máme dělat. Apple udělal již dvě konference, na kterých představil Apple Watch a věřím, že prodá desítky milionů kusů a tato novinka bude mít úspěch, ale mě stále chybí to nejdůležitější, to co dokázal Steve a Tim ne. Nikdo neřekl, kupte si je proto a proto. Steve uměl zkrátka své produkty prodat a přesně v jeho arogantním duchu to fungovalo. Tim Cook není takový jako byl Steve, ten totiž řekl, že lidé nevědí co chtějí a musí jim to ukázat.

Tim se snaží lidem co nejvíc přizpůsobit a to dle mého názoru není to, co by v tomto měřítku fungovalo tak, jak to fungovalo za Steva. Ten totiž lidem řekl, co je pro ně to nejlepší a díky veškeré alchymii to nějak fungovalo a Apple se dokázal dostat tam kde je dnes. Uvidíme jaký úspěch budou mít Apple Watch, bohužel, zda by měly stejný i se Stevem, to se již nikdy nedozvíme.

steve_jobs_tim_cook

Dnes nejčtenější

.