Zavřít reklamu

App Store iconTak trochu netradičně vám namísto Davida dnes přináším aplikace, které jsou v iTunes App Store nyní na nějaký čas zcela zdarma. Vývojáři se tak rozhodli udělat, aby zviditelnili své aplikace v přehlceném obchodě. Ostatně jako vždy nevíme přesně, kdy nebude určitá aplikace zase zpět na původní částce, jelikož čas slevy není nikdy ani nikde specifikovaný, a tak se může stát, že se tak stane třeba již za hodinu nebo až druhý den a nebo taky až za týden. Proto se stažením některé, která se vám zalíbila, neváhejte. Vymazat ji můžete kdykoliv.

Speech Recogniser
Pomocí této aplikace můžete jednoduše převést vaše mluvené slovo na text. Podporováno je mnoho jazyků samozřejmě včetně češtiny. Text si můžete nechat přeložit do mnoha jazyků či ho sdílet na sociálně sítě Facebook, Twitter atd.

  • Původní cena: $2,99

speech-recogniser
Heart Run
Aplikace určená na měření srdeční frekvence a celkového výkonu při běhu, jízdě na kole či normální chůze. Je určená pro iPhone 4s a vyšší, tedy pro ty, kteří disponují Bluetooth 4.0 LE.

  • Původní cena: $0,99

heart-run
Get Juiced
Aplikace určená spíše pro dámy, avšak pokud pánové chtějí udělat své polovičce radost, tak také doporučuji. Jedná se o povedenou aplikaci, která má skvelý design a naleznete v ní recepty na přípravu ochlazujících džusů pro zpříjemnění letního dne. Kromě toho jsou zde i rady na zlepšení pleti a podobně.

  • Původní cena: $2,99

get-juiced
Stock Gains
Kontrolujte hodnotu svého portfolia. Aplikace monitoruje změny den po dni a vše si můžete nechat zobrazit zpětně v historii. Také vám ukáže čistý zisk po zdanění a podobně. Aplikace je přehledná a má pěkný design. Byla i na předních příčkách ve své kategorii v iTunes Storu v každé větší zemi.

  • Původní cena: $2,99
stock-gains

Dnes nejčtenější

.