Zavřít reklamu

Apple WatchÚspech Apple Watch je celkom diskutabilný, keďže niektorí ich vítajú s otvorenou náručou a iní pre zmenu nechápu, čo chcel Apple týmto zariadením ukázať. Jedno je však isté, je to Apple a čínski výrobcovia sa teraz idú potrhať za tým, kto ponúkne lepšie inteligentné hodinky! Najzaujímavejšou imitáciou Apple Watch sú potom hodinky Zeaplus Watch, ktoré na prvý pohľad nerozoznáte od originálu. Ale čím viac ich budete skúmať, tým viac rozdielov medzi nimi nájdete.

V prvom rade, hodinky od Zeaplus stoja oveľa menej. Cena zariadenia by sa mala pohybovať na úrovni 70 dolárov, avšak za túto čiastku dostanete oveľa vyspelejší produkt, než je ten od Applu. Hodinky od Zeaplus totiž nielen, že obsahujú snímač krvného tepu a krokomer pre počítanie krokov a spálených kalórií, ale sú kompatibilné s platformami iOS a Android. Čerešničkou na torte je otvor pre SIM kartu, vďaka čomu sú hodinky úplne autonómne a môžete ich používať bez nutnosti nosiť so sebou všade smartfón. Takže, nielen že konkurujú Apple Watch, ale zároveň konkurujú Samsung Gear S, ktoré s touto novinkou prišli ako prvé.

Zeaplus ďalej na vnútornej strane (tam, kde by ste hľadali MagSafe), ponúkajú 2-megapixelový fotoaparát, ktorý je možné použiť v prípade nejakej zvláštnej potreby. Fotoaparát má byť odnímateľný. Otázkou nakoniec ostáva funkčnosť, stále tu existuje šanca, že sa hodinky rozpadnú už po prvom nabití. Tieto by sme si však mohli vyskúšať sami, keďže Zeaplus ich plánuje predávať aj v Európe. Zároveň budete mať istotu, že nosíte druhú generáciu hodiniek od Zeaplus, spoločnosť už dávno vyrába klon Samsung Gear 2. A ak by ste mali nejaké dodatočné otázky, môžete sa opýtať na oficiálnom fóre spoločnosti, kde vám aktívni administrátori odpovedia na akúkoľvek otázku.

Zeaplus Watch
*Zdroj: MacRumors; Zeaplus

Dnes nejčtenější

.