Zavřít reklamu

App Store icon Zhruba pred mesiacom a niečo sme na našom webe uviedli zoznam najlepších aplikácií za január/leden roku 2015. A keďže dnes už máme marec/březen je čas na to aby sme sa pozreli na rovnaký zoznam, ktorý sa však bude týkať mesiaca február/únor. V minulomesačnom rebríčku sa nachádza 12 aplikácií, ktoré zaujmú svojim dizajnom a funkciami. Taktiež sa tu nachádzajú aj niektoré aplikácie, ktoré boli už v našom januárovom vydaní. Poďme sa teda na tento prehľa pozrieť.

Alto’s Adventure

Aplikácia, ktorá bula už v minulomesačnom vydaní sa opäť usadila na popredných priečkach tohto zoznamu. Celá hra je vystavaná na relaxačnom dizajne a na jednoduchom ovládaní, ktoré zaručuje to, že pri nej nebudete strácať nervy ako pri hre Flappy Bird.

Cena: 1,99$ ( iOS )

altos-adventure-is-the-most-beautiful-game-of-the-year-so-far

Fresh Air

Táto aplikácia prichádza s veľmi jednoduchým plochým dizajnom, no zároveň pôsobí veľmi elegantne a čisto. Jedná sa o aplikáciu s ktorou budete mať vždy krásny prehľad o aktuálnom počasí. V aplikácii máte taktiež krásny prehľad o dennej teplote, ktorá je tu ukázaná pomocou rôznych zaujímavých grafov. Jediná jej nevýhoda je snáď iba jej cena.

Cena: 3,99$ ( iOS )

fresh-air-is-our-new-favorite-weather-app

//

ESPN

Rovnako ako prvá aplikácia v našom zozname aj táto sa tu už minulý mesiac ocitla. ESPN nechcelo aby ich aplikácia bola neprehľadná a preto vytvorilo novú aplikáciu, ktorá prichádza s krásnym prehľadným dizajnom. K tomu všetkému sa pridáva ešte aj widget, ktorý má jednoduchý preklik na tie najzaujímavejšie novinky a samozrejme aj na aktuálne skóre Vami zvoleného zápasu.

Cena: Free ( iOS, Android )

espns-new-app-is-the-sleek-way-to-stay-in-the-know-about-the-latest-scores

AudioShot

Táto aplikácia patrí k tým užitočnejším v našom dnešnom zozname. Umožňuje totiž milovníkom hudby jednoducho posielať pesničky aj pomocou iPhone a aplikácie „Správy“. Pomocou aplikácie, ktorá má vlasnú klávesnicu budete môcť jednoducho zdielať hudbu zo Spotify, Pandora či rôznych iných hudobných služieb.

Cena: Free ( iOS )

audioshot-is-the-best-way-to-send-songs-to-your-friends

OneMinute

Aplikácia, ktorá má úžasnú myšlienku a pritom nič nestojí. Jedná sa o veľmi zaujímavú fotoaplikáciu, ktorá Vám kedykoľvek za deň pošle upozornenie aby ste vyfotili fotografiu svojho okolia a zdielali ju pomocou nej. Avšak na túto fotografiu máte len jednu minútu presne tak ako názov naznačuje. Neskôr bude so všetkých týchto minútových fotografií, ktoré sa po celom svete zachytia urobená obrovská koláž.

Cena: Free ( iOS, Android )

oneminute-gives-you-a-glimpse-at-the-world-during-one-random-minute-every-day

 

VLC

VLC je spať v App Store čo zaručuje, že si budete môcť prehrávať svoje videá na Vašom obľúbenom systéme. Tento flexibilný video prehrávač je ideálny pre sledovanie filmov a televíznych relácií, bez ohľadu na formát súboru. Veľa ľudí ho používa najmä pri prehrávaní množstva uložených médií na počítači.

Cena: Free ( iOS, Android )

vlc-is-the-swiss-army-knife-of-video-apps

Meerkat

Meerkat je nová streamingová aplikácia. Funguje výhradne cez Twitter, ktorý umožňuje užívateľom vysielať živý videoprenos, tak že si ich nasledovníci môžu naladiť a komentovať. Akonáhle prenos končí však nie je možné video zobraziť znova.

Cena: Free ( iOS )

meerkat-lets-you-livestream-what-youre-doing-through-twitter

Do Button

Táto aplikácia sa pred pár dňami nachádzala v našom zozname spolu s jej sesterskou aplikáciou. Táto zaujímavá vychytávka umožňuje vytvoriť v iOS tlačidlo na čokoľvek budete chcieť. Úplne jednoducho si tak môžete zapnúť svetlá Philips Hue alebo ovládať svoj termostat Nest. Aplikácia je o to lepšia, že sa nachádza v App Store úplne zadarmo.

Cena: Free ( iOS )

create-a-button-that-does-almost-anything-you-want-with-do-button

Astropad

Táto aplikácia je vytvorená bývalými inžiniermi Apple v spolupráci s poprednými umelcami. Pomocou tejto šikovnej vecičky si dokáže každý maliar premeniť svoj iPad na akýsi druh elektronického papiera, na ktorý môže kresliť svoje umelecké dielo. Aplikácia podporuje redukciu farieb, photoshop a v neposlednom rade stylus, ktorý výrazne uľahčuje maliarovi jeho prácu.

Cena: Free ( iOS )

astropad-turns-your-ipad-into-a-professional-drawing-pad-for-your-mac

Wiper

Wiper je veľmi obľúbená aplikácia, ktorá má podobný účel ako napríklad What’s App alebo iMessage zabudované priamo v systéme iPhone. Táto aplikácia však obsahuje zaujímavú funkciu, ktorá dokáže vymazať celú históriu konverzácie z Vášho telefónu, ale aj telefónu druhého používateľa s ktorým ste si písali. Po novom však bola aplikácia obohatená o možnosť odosielať Bitcoin Vašim známym.

Cena: Free ( iOS, Android )

wiper-now-lets-you-send-your-friends-bitcoin

//

High There

Aplikácia určená výhradne pre americký trh kde je možné všetko. Pomocou tejto aplikácia si fajčiari marihuany vyhľadajú vždy najbližší kontakt, ktorý by im predal potrebnú drogu. Skutočne zaujímavá aplikácia, ktorá podporuje závislosť aj keď toto určite nebolo jej primárne využitie. Aby sme však neboli takí kritickí aplikácia umožňuje to, že svojich „priateľov“ môžete pozývať na večeru alebo na jointa.

Cena: Free, only USA ( iOS )

high-there-is-like-tinder-but-for-weed-smokers

Tworlds

Táto aplikácia, umožňuje používateľovi podeliť sa so svetom o svoje fotografie a životný štýl a tak si nájsť niekoho kto robí presne tie isté veci rovnako ako vy. Pomocou hashtagov si tak vyhľadáte presne každú činnosť a človeka, ktorý túto činnosť robí v rovnakom čase ako Vy.

Cena: Free ( iOS )

tworlds-connects-you-to-strangers-around-the-world-in-a-beautiful-way

//

*Zdroj: businessinsider.com

Dnes nejčtenější

.