Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V treťom vydaní článku s aplikáciami v tomto mesiaci sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

The Arrow
Skvelá aplikácia ak nemáte príliš dobrý orientačný zmysel alebo ak sa nachádzate na nejakom mieste prvýkrát. Pomocou tohto šikovného pomocníka si totiž jednoducho vytvoríte ľubovoľný bod a pomocou widgetu Vás bude aplikácia k tomuto bodu navigovať.

  • Pôvodná cena: 0,99$
the-arrow

Manually
Skvelá fotoaplikácia, ktorá slúži na tvorbu naozaj profesionálnych fotografií. Ako samotný názov napovedá, aplikácia umožňuje manuálne nastaviť rôzne vlastnosti fotografie, ako je napríklad ISO, Focus, vyváženie bielej, zoom a mnoho iných pokročilých funkcií.

  • Pôvodná cena: 0,99$
manually

Temple Run: Oz
Skvelá hra, ktorá bola svojho času fenoménom, je dnes zadarmo. Utekajte pred opicami, skáčte ponad prekážky a zbierajte rôzne ocenenia a mince. Táto hra Vás určite zabaví na nejakú tú hodinku.

  • Pôvodná cena: 1,99$
temple-run-oz

YellingMom
Podľa názvu by sa dalo odhadnúť, že sa bude jednať o aplikáciu určenú hlavne pre teenegerov. To však nie je pravda. Jedná sa o plnohodnotný remainder, ktorý Vám všetko, čo budete potrebovať, pripomenie.

  • Pôvodná cena: 1,99$
yellingmom

InstaSwipe
Aplikácia určená milovníkom Instagramu, ktorá disponuje naozaj užitočnou funkciou. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť vyhľadávať ľubovoľné fotografie pomocou hashtagov.

  • Pôvodná cena: 0,99$
instaswipe

Photo Trasher
Zaujímavá aplikácia, ktorá disponuje užitočnou funkciou. Jedná sa o akýsi čistič fotografií v iPhone. Jednoduchými gestami sa môžete rozhodnúť či fotografiu vymažete alebo si ju ponecháte v telefóne.

  • Pôvodná cena: 0,99$
photo-trasher

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.