Zavřít reklamu

Apple WatchCeny Apple Watch sú tým, čo v poslednej dobe trápi nesmierne množstvo analytikov, fanúšikov, médií a skrátka kohokoľvek, kto sa o ne zaujíma. Dôvod je jednoduchý, Apple oznámil hneď tri kolekcie hodiniek a len o jednej z nich vieme, že sa začne predávať. Tá sa volá Apple Watch Sport, čo je najlacnejší hliníkovo-sklenený model s gumeným remienkom a cenou 350 dolárov. Ale ani ceny ostatných modelov už nie sú tajomstvom! Na Reddite sa totiž objavila infografika od „dôveryhodného zdroja“, ktorá odhaľuje nielen ceny hodiniek a remienkov, ale tiež odhaľuje dva nové modely Apple Watch Edition! Presnejšie, odhaľuje dva najdrahšie modely, ktorých cena začína na 17 000 dolároch.

Jedná sa o cenu za 38-mm model a cena platí pre obe verzie hodiniek. Čím sa vlastne vyznačujú najdrahšie modely hodiniek? Sú to modely s remienkom z 18-karátového žltého alebo ružového zlata, ktorý je inak dizajnovo totožný s remienkom pre Apple Watch z nehrdzavejúcej ocele. Za 42mm verziu potom zaplatíte 20 000 dolárov. Rozhodne zaujímavo vyznie fakt, že kolekcia Watch Edition neponúka samostatné remienky. Užívatelia si tak môžu len zaobstarať náhradný remienok. Najlacnejší model z edície potom stojí 6000 dolárov.

Cenové relácie štandardných modelov Apple Watch sú pochopiteľne nižšie. Ale aj tak sa stretneme s rôznymi reláciami, keďže to závisí od remienku a veľkosti hodiniek. Ceny sa v tomto prípade pohybujú od 600 do 1 000 dolárov a rovnako sú k dispozícii samostatne predajné remienky. Ich cena sa v závislosti od modelu pohybuje od 50 do 150 dolárov. Výnimkou je jedine Milánsky remienok a remienky z nehrdzavejúcej ocele, tie sú nepredajné. Nakoniec, ceny Apple Watch Sport v striebornej verzii sú stanovené na 350 dolárov za 38mm model a 380 dolárov za 42mm model. Space Grey model v 38mm verzii stojí 400 dolárov a 42mm model potom 430 dolárov. Všetky remienky stoja 50 dolárov, v prípade že sa vám váš súčasný nepáči.

Apple Watch Sport price
Apple Watch pricing
Apple Watch Edition pricing
*Zdroj: iSpazio.net

Dnes nejčtenější

.