Zavřít reklamu

Snímka obrazovky 2015-02-14 o 14.09.30 Počas toho ako niekoľkokrát za týždeň vydávam články, v ktorých sú obsiahnuté platené aplikácie, ktoré sú na čas zdrama, sa stane aj to, že si jedna z aplikácií získa veľkú obľubu. A presne tak tomu bolo aj v prípade aplikácie Split Web Browser, ktorá zožala na našom webe úspech. Čo však stojí za úspechom tejto aplikácie, o ktorej isto mnoho z Vás do nedávna ani len netušilo? Na to sa pozrieme v dnešnej krátkej recenzii tohto šikovného pomocníka.

Aplikácia Split Web Browser potvrdzuje fakt, že tie najjednoduchšie veci bývajú častokrát tými najlepšími. Už z názvu tak trochu vyplýva čo je obsahom tejto aplikácie. Jej jednoduchý účel je presne to čo používatelia iOS už veľmi dlho očakávajú od svojho obľúbeného systému. Aj keď sa táto jej skvelá funkcia, ktorou je plnohodnotný multitasking dá používať len pri prehliadaní webu veľké množstvo ľudí ju ocení. Vývojári tejto aplikácie ako sa zdá už nechceli čakať na samotný Apple pokým vydá softvér, ktorý bude zahŕňať túto funkciu. Preto vzali všetko do vlastných rúk a vytvorili niečo čo si isto získa alebo už získalo popularitu u miliónov ľudí. Jednoducho využili príležitosť a dali ľuďom presne to čo potrebovali. Samotná aplikácia ponúka možnosť prezerania si dvoch internetových stránok naraz či už v klasickom alebo landscape móde na iPhone či iPade. osobne mám túto aplikácie nainštalovanú na mojo iPhone 6 a neviem si ju vynachváliť. Samozrejme jej využite je lepšie na displeji iPhonu 6 Plus alebo iPadu.

IMG_3580
Pomocou tejto aplikácie možete prehliadať od jednej až po dvanásť stránok naraz. Ale priznajme si to. Kto by v aplikácii určenej hlavne na multitasking prehliadal len jednu stránku. To ako veľa obsahu budete naraz prehliadať si môžete nastaviť jednoducho v zabudovanej aplikácii Nastavenia. Tu máte na výbar hneď 5 možností zobrazenia stránok ako aj to z akého zdroja chcete dané informácie vyhľadávať a ďalšie. Na iPhone 6 osobne využívam len 2 stránky, ktoré mám otvorené vedľa seba v landscape móde. Na iPade Air je potom už slušné aj zobrazenie 4 stránok či už v landscape móde alebo klasicky. No a pre tých, ktorí radi zachádzajú do extrémov aplikácia môže otvoriť až 12 stránok naraz. No ich prezeranie je potom už značne obmedzené, keďže stále používame len 4,7″, 5,5″, 7,9″ alebo 9,7 palcové zariadenie. No a pri prezeraní stránok napríklad na iPhone 5S sa neoplatí mať otvorené ani tie 2 stránky. Ale tak táto aplikácia je určená pre väčšie displeje ako sú 4 palce. 

IMG_3581

Ak teda zháňate niečo čo by Vám dokázalo otvoriť väčšie množstvo stránok naraz na Vašom iZariadení, tak aplikácia Split Web Browser je tu práve pre Vás. Samozrejme táto aplikácia má väčšie využitie na iPade ako na iPhone avšak dá sa používať na oboch zariadeniach.

IMG_0494

Dnes nejčtenější

.