Zavřít reklamu

iPad Air 2 & iPad mini 3Apple uvedl před zahájením přenosu z 57. ročníku přdávání cen Grammy premiéru své nové reklamy na iPad. Reklama nese název Make music with iPad a je součástí další kampaně, kterou Apple prezentuje přímo na svých oficiálních stránkách jako Changing Music.

Zde se dozvíte jaké aplikace jsou vhodné pro vytváření a úpravu hudby na iPadu a jak je používají známí hudebníci. V reklamě stejně jako v kampani máte možnost vidět švédskou zpěvačku Elliphant, producenta z Los Angeles, který vystupuje pod jménem Gaslamp Killer a angličana DJ Ritona.

Reklama uazuje trojici hudebníků, jak tvoří remix na Elliphant All or Nothing a to pouze na iPadu, od psaní samotného textu, přes produkci až po nahrávání. Podívejte se sami, jak použít iPad při nahrávání a tvorbě hudby v minutu dlouhé reklamě.

Reklama ukazuje tři hudebníky tvořících remix na Elliphant je „All Or Nothing“ zcela na iPadu, od počátečního psaní písní, produkce, až po výsledný export. Podívejte se sami, jak využít iPad při vašich hudebních nahrávkách.

Dnes nejčtenější

.