Zavřít reklamu

App Store iconTak ako to už býva na našich stránkach tradíciou aj dnes Vám prinášame krátky prehľad aplikácií, ktoré by sa Vám mohli hodiť a ich vývojaári sa rozhodli, že ich vložia na App Store na určitý čas úplne zadarmo. Aj pri týchto aplikáciách však platí, že nevieme presne kedy doba trvania takejto akcie vyprší, preto sa môže stať, že už napríklad dnes večer budú opäť platené. To nám však nebráni v tom aby sme Vám tento krátky prehľad priniesli.

Hollow Words
Jedná sa o aplikáciu určdnú pre ľudí, ktorí potrebujú aby im dlhá chvíľa ubehla o niečo rýchlejšie. Podstata hry je podobná ako „Obesenec“ avšak hľadéte anglické výrazy a slovíčka. Navyše počas hry máte rôzne nápovedy a na výber máte len z písmen, ktzoré sa určite nachádzajú v danom slove.

  • Pôvodná cena: 0,99$
hollow-words

iDrated
Jedná sa o aplikáciu zameranú na Vaše zdravie. Táto aplikácie prichádza s elegantným prostredím, ktoré Vám jednoducho pomôže zistiť koľko vody ste už za deň vypili a či netrpíte dehydratáciou.

  • Pôvodná cena: 1,99$
idrated

Battle Riders

Hra určená hlavne pre násťročných, ktorí využívajú svoj iPhone predovšetkým na hranie hier. Jedná sa o klasickú závodnú hru, s ktorou si každý hráč užije veľmi veľa zábavy.

  • Pôvodná cena: 1,99$
battle-riders

Tymеr

Aplikácia, ktorá má názov akoby s gramatickou chybou. Pomocou tejto šikovnej aplikácie si napríklad môžete dávať pozor na jedlo, ktoré práve pripravujete alebo na akúkoľvek inú činnosť, ku ktorej je potreba časovač.

  • Pôvodná cena: 0,99$
tymer

Web Explorer

Jadná sa o plnefunkčný webový prehliadač založený prevažne na reklamách. Ak Vás teda už omrzeli staré známe prehliadače, ktoré sa stali časom opozeranými tak vyskúšajte tento menej známy.

  • Pôvodná cena: 1,99$
web-explorer

Tag Journal

Aplikácia, ktorá je určená pre tvorivých ľudí a ľudí, ktorí si radi zapisujú každý životný krok. Jedná sa o akýsi typ denníčku, do ktorého si môžete vkladať nápady, fotky či myšlienky.

  • Pôvodná cena: 2,99$
tag-journal

Secure Filebox

Posladná aplikácia v našom zoznema Vám zaručí, že Vaše dáta budú bezpečne ukryté a chránené pred zneužitím. Jadná sa o aplikáciu, ktorá uchováva Vaše údaje bezpečne zašifrované aj pred organizáciami ako je napríklad NSA.

  • Pôvodná cena: 1,99$
secure-filebox

Dnes nejčtenější

.