Zavřít reklamu

iPhone 7iPhone 6 a iPhone 6 Plus sice stále ještě vnímáme jako novinku, ovšem mnoho lidí už dnes začíná přemýšlet nad tím, jak bude vypadat iPhone 6s a zda se jej letos vůbec dočkáme nebo Apple nabídne rovnou iPhone 7. Dle mého názoru se žádné změny dít nebudou a tak přijde iPhone 7 až příští rok. To však nebránilo nizozemské grafičce se jménem Jásira Farahi vytvořit skutečně zajímavý koncept iPhone 7.

Jásira pro Cult of Mac uvedla: „Navrhla jsem iPhone takový, jaký bych ráda sama držela v ruce. Je to telefon, který se drží díky zaobleným okrajům jako iPhone 6, je ovšem minimalistický a nemá viditelné antény. Nenávidím vystouplou čočku fotoaparátu u iPhone 6 a myslím si, že musí být způsob, jak ji vysunout pouze při focení.“

Novinka by měla podle designérky nabídnout tloušťku pouhých 6,1mm, váhu 114 gramů a velikost displeje 4,7 palců s tím, že displej bude tentokrát FULL HD s hustotou 401 pixelů na palec a bude jej chrání safírové sklíčko. Trošku nesmyslně se jeví 5GB RAM ale proč ne, je to jen koncept. Samozřejmostí je procesor Apple A10, taptický motor, 12MP fotoaparát s optickou stabilizací a 4K kamera s nahrávání do 500 fps. Facetime kamepa s 5MP a 120 fps se stabilizací obrazu, stereo reproduktory a bezdrátové nabíjení. Dočkat bychom se mohli také dvojice nových barev Wine a Copper.

09
07
10
14
17-2

Dnes nejčtenější

.