Zavřít reklamu

App Store icon Už je to trošku tak zvykom, že sem tam Vám prinášame prehľad platených aplikácií, ktoré sú na určitý čas úplne zdrama. Tento týždeň je to už tretia séria tkéhoto typu aplikácií. A opäť sa jedná o aplikácie rôzneho druhu. Ako napríklad fotoaplikácie, hry, počasie a iné. Určite si z tohto zoznamu vyberie, každý z Vás. Je v ňom aj jedna značková aplikácia, ktorú nebude treba príliš predstavovať pretože patrí medzi tie najznámejšie.

Weather glance
Aplikácia pre počasie, ktorá je číslo jeden v 21 krajinách pre iPhone a v 18 krajinách pre iPad. Prináša jednoduchý a farebný prehľad o predpovedi na niekoľko hodín a na niekoľko dní. Taktiež obsahuje aj aktuálne počasie na mieste kde sa práve nachádzate.

  • Pôvodná cena: 1,99$
weather-glance-iphone

Cycloramic for iPhone 5/5S
Túto aplikáciu azda netreba ani predstavovať. Jedná sa o fotoaplikáciu, ktorá dokáže urobiť panoramatickú snímku pomocou vibrácií, ktoré vysiela vybračné zariadenie vo Vašom iPhone.

  • Pôvodná cena: 1,99$

cycloramic1
Tail Drift
Jedná sa o závodnú hru, ktorá Vás pozadí do kokpitu rakety. Môžete lietať kadiaľ budete chcieť. Celé prostredie obohaujú rôzne plávajúce ostrovy a historické chrámy.

  • Pôvodná cena: 1,99$
tail-drift

MacAlarm
Táto aplikácia Vás uchráni pred krádežou vášho MacBooku. Funguje na pricípe pripojeného Magsafe k notebooku. V momente keď budete mať túto aplikáciu spustenú a niekto Vám odpojí Magsafe z vašeho Macu aplikácia Vám ihneď oznámi, že došlo k prerušeniu spojenia s Magsafe-om.

  • Pôvodná cena: 0,99$
macalarm

Pics2Mov
Jedná sa o fotoaplikáciu, ktorá dokáže z vašich najobľúbenejších fotografií urobiť video. Takto môžete napríklad urboiť časozberný záznam z rastu Vášho dieťaťa alebo z Vašej dovolenky.

  • Pôvodná cena: 1,99$
pics2mov

Movies with Friends Plus
S touto aplikáciou môžete preskúmavať celý obsah Netflix-u. Taktiež môžete zistiť čo Vaši priatelia najčastejšie sledujú a môžete si to pozrieť aj vy. S vašimi priateľmi sa pritom spojíte jednoducho pomocou Facebooku alebo e-mailu.

  • Pôvodná cena: 1,99$
movies-with-friends-plus

Travel guide with offline maps
Táto aplikácia slúži ako turistický sprievodca. Funguje na princípe offline máp, kde si môžete jedoducho zistiť čo sa nachádza vo vašom okolí. Taktiež Vám mapy ukáž cestu ako sa k danému miestu dostať spolu s telefonickými kontaktmi.

  • Pôvodná cena: 0,99$
travel-guide-with-offline-maps

Sapphire Radio
Táto aplikácia je jedna z prvých svjho druhu. Jedná sa o zahraničné rádio, ktoré púšťa hudbu pre všetky vekové kategórie. V repertoári tohto rádia sa nachádzajú všetky hudobné štýly, čiže vyhovie naozaj každému.

  • Pôvodná cena: 0,99$
sapphire-radio

Flying Yeezy
Ďalšia aplikácia za ktorej vznikom stojí hra Flappy Birds. Aplikáciu tým pádom ani netreba bližšie predstavovať, keďže všetky aplikácie tohto typu majú rovnakú hernú náplň.

  • Pôvodná cena: 0,99$
flying-yeezy

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.