Zavřít reklamu

Apple WatchZdroje blízke 9to5mac potvrdili, že Apple už dokončuje softvér pre Apple Watch a momentálne je vývoj produktu na tom tak, že Apple je schopný importovať finálny produkt do USA do konca marca/března. To je v súlade s niekdajším vyhlásením Applu, že produkt sa začne predávať začiatkom roku. Toto vyhlásenie neskôr upresnila Angela Ahrendts, ktorá informovala zamestnancov Apple Storu, že hodinky sa začnú predávať na jar, po Čínskom novom roku.

Apple zároveň plánuje obsiahly testovací a vzdelávací program pre personál Apple Storu, aby zaučil zamestnancov do produktu a oni tak vedeli v budúcnosti pomôcť zákazníkom. Dátum zahájenia programu sa líši v závislosti od veľkosti obchodu a mal by začať niekedy v období od 9.2. do 16.2.2015. Počas týchto dní si Apple prizve jedného alebo dvoch predstaviteľov obchodu Apple Store do sídla v Cupertine alebo Austine, kde ich zaučí do produktu a títo predstavitelia následne zaučia zvyšok personálu obchodu, v ktorom pracujú.

Správa zároveň hovorí, že Apple prakticky už od septembra/září zdokonaľuje Watch OS a robil intenzívne testy batérie hodiniek. Dokonca, pracovníci robili nad rámec svojho pracovného času, aby zlepšili systém indukčného nabíjania, ktorý je potrebný pre nabíjanie hodiniek každú noc. Tým sa zároveň potvrdzujú niekdajšie vyhlásenia Tima Cooka, že Apple Watch vydržia nabité 1 deň, čo je výrazne menej, než vydržia konkurenčné hodinky, či už od Samsungu alebo Alcatelu. Výnimkou sú snáď len hodinky so systémom Android Wear, kde je displej permanentne zapnutý a preto je treba ich nabíjať každý deň (alebo noc).

Apple Watch Resolution

Dnes nejčtenější

.