Zavřít reklamu

gangstar-vegasAko sme si už u Gameloftu zvykli, spoločnosť premenila ďalšiu zo svojich hier na Free-2-Play. Spoločnosť vlastnená Ubisoftom tentoraz aktualizovala obľúbený hit Gangstar Vegas, ktorý je akousi odpoveďou na konzolovky ako je Grand Theft Auto V a Saints Row. Ale aby to nebolo len o trvalom zlacnení hry, aktualizácia s označením 1.7.0 so sebou priniesla niekoľko ďalších noviniek, ktoré mimo iného súvisia s novým menovým systémom Diamonds. S nimi si môžete v hre odblokovať nový dodatočný obsah, hrať s nimi všetky misie a nakoniec si môžete sprístupniť časovo obmedzené udalosti.

K diamantom sa dostanete prechádzaním misií alebo dokončovaním špeciálnych udalostí, ktoré už po novom nie sú obmedzené tak obmedzené ako predtým a môžete ich dokončovať toľkokrát, koľko len chcete. Ďalšou veľkou novinkou v hre sú Gang Battles, teda vojny gangov, ktoré mohli byť veľmi dobre známe hráčom GTA San Andreas (ktoré mimochodom nedávno vyšlo na Xbox 360 s niekoľkými novinkami a atraktívnou cenou 3,74€). V súvislosti s Gang Battles potom pribudol chat, aby ste si mohli s členmi gangu vytvoriť plány a diskutovať. Do hry tiež pribudli novinky ako nové obleky, zbrane vrátane indiánskeho Tomahawku a aj nové vozidlá, vrátane jetpacku, chopperu Baron Samedi a vozítka MC4 FireStorm.

A pretože už sú Vianoce, tak sa patrilo do hry pridať aj niekoľko vianočných bonusov. V prvom rade z oblohy padajú darčeky od Santu, potom sem pribudol bonusový oblek Elfa, zbraň Sugar-Coater a keď už je tu ten Santa Claus, môžete ukradnúť jeho sane, čím sa dopracujete k superrýchlemu vozidlu. Nakoniec došlo k optimalizovaniu hry, oprave chýb a pribudlo nové užívateľské prostredie pre jednoduchšie ovládanie a navigáciu v menu. Hra je, ako som spomenul, Freemium s podporou in-app nákupov v rôznej cenovej relácii a môžete si ju stiahnuť priamo tu.

gangstar-vegas-5

Dnes nejčtenější

.