Zavřít reklamu

Beats Solo2 WirelessPo úniku detailov zrejme neostalo Beats nič iné, než ohlásiť svoje Solo2 Wireless slúchadlá a tak ich teraz oficiálne predstavil. Slúchadlá Beats Solo2 Wireless sa od svojho predchodcu líšia prakticky len tým, že sú bezdrôtové a pripájajú sa k telefónu pomocou Bluetooth rozhrania. Jedná sa zároveň o prvé slúchadlá, ktoré boli vyrobené už pod Applom, aj keď sa líšia len typom pripojenia. Slúchadlá by mali podľa slov Beats ponúknuť rovnaký dynamický zvuk ako pôvodné slúchadlá Solo2, ktoré v zahraničných recenziách bodovali a to najmä kvôli kvalite zvuku.

Slúchadlá Beats Solo2 Wireless je možné vďaka Bluetooth pripojeniu nosiť až do vzdialenosti 9 metrov od iPhonu alebo od zariadenia, ku ktorému sú pripojené. Slúchadlá okrem toho ponúkajú možnosť prijímať telefonáty, preskakovať skladby alebo meniť hlasitosť pomocou tlačidla „B“ a tlačidiel na zmenu hlasitosti, ktoré sa nachádzajú na mušli. Slúchadlá ďalej obsahujú batériu s výdržou až do 12 hodín prehrávania a v prípade, že je batéria vybitá, je možné pripojiť slúchadlá k telefónu pomocou RemoteTalkTM káblu, ktorý je súčasťou balenia. Slúchadlá Beats Solo2 Wireless majú byť dostupné do konca mesiaca za cenu 300 dolárov, pričom budú dostupné v čiernej, bielej, modrej a červenej verzii, ktorá je ale do konca roka 2014 exkluzivitou pre Verizon Wireless.

Beats Solo2 Wireless

Po boku slúchadiel Solo2 Wireless tiež Beats predstavilo nové farebné varianty Royal Edition pre pôvodné slúchadlá Beats Solo2. Má sa jednať o päť farebných prevedení – kamenná šedá, lovecká zelená, imperiálna fialová, zafírovo modrá a rumencová. Cena slúchadiel je stanovená na 200 dolárov a začnú sa predávať taktiež koncom mesiaca. Pôvodné slúchadlá Beats Solo2 boli predstavené len deň po tom, ako Apple oznámil, že odkupuje spoločnosť Beats, ale ešte nedošlo k dokončeniu akvizície.

Beats Solo2 Royal Edition
*Zdroj: BusinessWire

Dnes nejčtenější

.