Zavřít reklamu

Spontex window wonderVětšinou na LsA píšeme o produktech za desítky tisíc korun, které pochází buď přímo od společnosti Apple nebo jsou součástí širokého příslušenství. Tentokrát bych se s vámi však rád podělil o jednu radu, díky které nejen ušetříte, ale dosáhnete neuvěřitelných výsledků. Paní uklízečka mě hned první den upozornila na to, abych si domů koupil hadru Spontex Window Wonder, která je podle ní geniální na leštění monitorů, televizorů a zkrátka všeho, co má displej. Jelikož maminka a paní která vám stele postel se musí vždy poslouchat, koupil jsem hadřík s cenou 50Kč a čekal, co se stane. Když paní uklízečka následující den odcházela, nemohl jsme svoji televizi a počítače ani poznat, vše vypadalo jako nové.

Vzal jsme tedy hadřík a bez jakéhokoli namáčení, používání různých přípravků nebo čehokoli jiného jsme vyleštil během dvou vteřin iPhone a pak následně také iPad. Vše se leskne jako nové a to bez použité jediné kapky vody nebo jakéhokoli přípravku. Mikro utěrka na okna Spontex Window Wonder funguje bez čehokoli navíc, zkrátka ji stačí vzít a vyleštit displej. Pokud na něm máte předtím skutečně hodně špíny nebo například něco přilepené, nejprve použijte jinou hadru s kapkou vody a až poté Spontex. Pro běžné čištění však stačí bohatě tato mikro utěrka.

Možná se vám zdá úsměvné, že píšeme o hadřičce za 2€, ovšem za ty roky jsem vyzkoušel téměř vše, co je na trhu a mohu s čistým svědomím říct, že je úplně jedno zda si koupíte patok, pardon roztok na leštění displejů za 20€ nebo za 10€, stále je to směs alkoholu, která občas funguje, občas ne. Navíc se nemusíte při použití suché utěrky bát, že vám někam zateče voda nebo jiná tekutina, což oceníte zejména při čištění Touch ID, které je na tekutiny choulostivé. Při další návštěvě drogérie tedy nezapomeňte investovat 56Kč nebo 2€ za utěrku Spontex Window Wonder a věřte mi, že budete z výsledků nadšeni. Pokud se nechystáte do drogérie, pak můžete objednávat přímo ze stránek výrobce.

Spontex hadra

Dnes nejčtenější

.