Zavřít reklamu

watch0Senior Vice President pro retailové a on-line obchody společnosti Apple Angela Ahredts, rozeslala zaměstnancům video zprávu, ve které uvedla, že se Apple Watch začnou prodávat na jaře příští rok. Od zahájení prodeje nás tak dělí ještě půl roku. Je to vůbec poprvé, co Apple specifikoval datum zahájení prodeje, doposud totiž Tim Cook a ostatní manažeři uváděli pouze začátek roku 2015, jako datum zahájení prodeje. Jak však známe Apple, nehraje u něj nějaký ten den nebo týden žádnou roli a roční období si vždy určuje sám. Pokud tedy Apple uvedl, že začne Apple Watch prodávat na jaře, nemusí to nutně znamenat termín od 20. 3. 2015 do 21. 6. 2015, ale klidně o nějaký ten den nebo týden dříve, případně později.

„Takže ještě jednou, makáme. Vy jste byli najati protože jste nejlepší lidi na světě a víte, jak obsluhovat zákazníky. My jsme však rozběhli maraton, který se nezastaví a právě směřujeme do Vánoc, Čínského Nového roku a pak taky máme nové hodinky, které přijdou na jaře,“ uvedla Angela Ahredts, bývalá CEO společnosti Burberry.

Ve zprávě se také uvádí, že Apple bude trénovat zaměstnance, jak co nejlépe prezentovat zákazníkům Apple Watch. Obchody Apple Store umožní zákazníkům vyzkoušet si Apple Watch a porovnat různé velikosti a pásky, které nabízí. Apple Watch budou k dispozici v prodejnách a Angela věří, že právě Apple Watch mohou přispět k prohloubení vztahů se zákazníky. Objevily se také informace, podle kterých chtěl Apple dokončit hodinky tak, aby je mohl začít prodávat již na Vánoce 2014. To se ovšem nepodařilo kvůli problémům s vývojem softwaru. Spekulace o problémech se softwarem se objevily již v momentě, kdy Apple novinářům půjčil hodinky, na kterých však běželo pouze demo a nebylo možné spustit samotný operační systém.

Apple Watch Edition Gold

Dnes nejčtenější

.