Zavřít reklamu

iPhone 6Už se zdálo že se pomalu ale jistě zapomene na problém s ohýbajícím se iPhone 6 Plus a celá situace kolem iPhonů se uklidní, když v tom přichází další problém Applu s novým telefonem. Přístroje se totiž podle některých uživatelů barví. Problém nastává tam, kde Apple zvolil místo hliníku plast, tedy přesně na páscích, které lemují zadní stranu telefonu a které jsou trnem v oku mnoha uživatelů. Ti si nyní začali stěžovat na to, že se jim pásky na iPhone 6 a iPhone 6 Plus, které jsou u všech modelů z bílé barvy, začínají po krátké době nošení v riflích barvit na modro.

Podobný problém přitom Apple neřeší poprvé, vzpomeňme si na kožené obaly pro iPhone 5s, které musela společnost nakonec stáhnout a nechat v nabídce pouze černý model. Ostatní obaly se totiž po pár dnech používání natolik zbarvily, že bylo jen těžké identifikovat jejich původní barvu. e pravdou, že rifle všeobecně mají velkou tendenci k obarvení ostatních věcí a pokud do nich dáváte telefon několikrát denně, pak se zkrátka barva z kalhot přenese na samotný přístroj. Otázkou by bylo, jak se k tomu postaví Apple, protože u obalů iPhone Case svoji chybu uznal a měnil pouzdra za nová.

Ovšem nyní již to, jak se k situaci staví Apple víme, pokud totiž s problémem kontaktujete technickou podporu společnosti, dozvíte se, že máte zkusit vyčistit proužky běžnými přípravky na čištění a pokud to nepomůže, tak, tak máte zkrátka smůlu. Čtenáři BGR poslali serveru několik fotografií, které ukazují, jak iPhone 6 a jeho proužky změnily barvu a my budeme rádi, pokud nám podobné fotografie pošlete také. Prozatím je kauza označována jako Dyegate, přičemž Dye znamená obarvit.

bgr-iphone-6-marked-1
bgr-iphone-6-marked-2
bgr-iphone-6-marked-3

Dnes nejčtenější

.