Zavřít reklamu

ColettePokud jste nepatřili mezi vybrané novináře, kterým Apple ukázal Apple Watch během své mediální události, pak jste stejně jako ostatní hodinky od Applu na živo ještě neměli šanci vidět. Pokud jste však dnes v Paříži, máte jedinečnou možnost se na Apple Watch podívat a to pouze dnes 30. 9. 2014, kdy Apple představí svoji novinku v butiku Colette na ulici Rue Saint-Honoré. Společnost Colette představí Apple Watch přímo ve svém butiku a i když se to nemusí pro technologické fanoušky zdát, tentokrát jde o poctu pro Apple, nikoli pro Collete. Tato společnost si totiž pečlivě vybírá, z jakých produktů udělá své vlajkové lodě a představí je zákazníkům.

Do butiku Collete můžete přijít bez jakékoli pozvánky a zkrátka se jen podívat na Apple Watch. Prozatím není známé, zda bude událost probíhat i s nějakými akcemi nebo zda jen Collete ukáže Apple Watch ve výloze a tím vše skončí. Pro Apple se však jedná o další příležitost, jak ukázat, že Apple Watch mají být módním doplňkem, nikoli pouze kusem elektroniky. Je také dost dobře možné, že právě Colette představí jako první na světě doplňky světových módních domů pro Apple Watch.

Colette je známý butik, který neprodává pouze ty nejdražší kousky na světě, ale naopak pečivě selektuje, co se bude prodávat a tak se zde setkáte s mikinou za 50€, stejně jako s mikinou za 5000€. Vždy si ale můžete být jisti, že daný produkt je něčím unikátní a hned tak někde jej neseženete. Podle některých informací a fotografií na instagramu, které jsou však nyní již smazány, se na akci objeví také Jony Ive a Marc Newson. Pokud tedy právě dnes budete v Paříži, určitě se běžte podívat a nezapomeňte nám poslat nějakou tu fotečku.

Apple watch colette

Colette Apple Watch
Apple Colette
iWatch colette

Dnes nejčtenější

.