Zavřít reklamu

Apple WatchApple behom posledného eventu oznámil, že jeho hodinky Apple Watch sa začnú predávať niekedy začiatkom roku 2015, ale neoznámil žiadny bližší dátum, kedy by sa tak mohlo stať. Zdá sa však, že Apple aspoň naznačil, kedy tieto nové hodinky vydá. Spoločnosť tu totiž prezentovala, ako môžu ľudia na svojich hodinkách kresliť srdiečka a to môže byť náznakom, že má v pláne vydať hodinky Apple Watch v deň všetkých zamilovaných, teda v Deň sv. Valentína. A ten býva vo februári/únoru – na začiatku roka.

Práve informácie o dni Valentína dnes potvrdzujú viaceré médiá, vrátane 9to5mac, ktorý je známy svojimi pravdivými informáciami. Spoločnosť navyše pravidelne organizuje Valentínske akcie vo svojom Online Store a tiež je to sviatok, ku ktorému ľudia kupujú nové produkty. Apple Watch sa tak predsa len začnú predávať počas určitého „sviatočného obdobia“, aj keď to už nebude zrovna to najsilnejšie, Vianočné obdobie.

December/prosinec bol však pôvodným dátumom vydania produktu, no kvôli posunu plánov vnútri spoločnosti došlo k tomu, že spoločnosť musela odložiť vydanie až na začiatok roka 2015. Rovnako podľa Tima Cooka došlo k tomu, že Apple chcel zabezpečiť kvalitu použitých materiálov a celkového spracovania hodiniek – a to vyžaduje čas. Dovtedy sa môžeme navyše dočkať ešte jedného eventu, na ktorom spoločnosť odhalí nové detaily o hodinkách. To naznačil aj samotný Tim Cook, ktorý uviedol, že Apple Watch majú ešte niekoľko funkcií, ktoré ešte neboli odhalené.

Apple Watch Valentine Day
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.