Zavřít reklamu

Apple WatchABC News si po boku Tima Cooka posvietilo aj na šéfdizajnéra spoločnosti Apple Jonyho Iva, s ktorým taktiež spravila rozhovor. Zatiaľ čo u Tima Cooka sa televízia zamerala skôr na to, čo si myslí o predstavení a aký by na to mohol mať názor Steve Jobs, v prípade Jonyho Iva sa televízia zamerala skôr na jeho najnovšie dielo, ktorým sú hodinky Apple Watch. Hodinky boli včera oznámené za sprievodu obrovského potlesku, za ktorý mohlo znovupoužitie legendárnej Stevovej hlášky „One more thing…“

Tentoraz sa v rozhovore dozvedáme, že hodinky Apple Watch budú dostupné v miliónoch podobách, za čo môže predovšetkým to, že k dispozícii bude niekoľko kolekcii a k nim dostupných 6 samostatne predávaných remienkov. Okrem toho budú po k dispozícii rôzne materiálové prevedenia, dve rôzne veľkosti a nakoniec aj možnosti úpravy užívateľského rozhrania. Tu dáva Apple na výber užívateľom viac možností, než napríklad na iPhone – stačí sa pritom pozrieť už len na množstvo ciferníkov, ktoré sú a budú dostupné.

Jony Ive je zároveň veľmi hrdý za to, čo vytvoril dizajnérsky tím Apple a uvádza, že nové modely iPhone a hodinky Apple Watch sú jeho doposiaľ najlepším výtvorom. K tomu dodáva, že Apple vždy skúšal navrhovať produkty tak, aby ich ľudia chceli používať a nie preto aby ich museli používať s nevôľou. Výsledkom tejto práce je vytvorenie žiadaného a osobného produktu, ktorým sú práve hodinky Apple Watch.

Dnes nejčtenější

.