Zavřít reklamu

Hanx Writer iconNa rozdíl od Kim Kardashian o jejíž aplikaci jsme vás již informovali, dokáže Tom Hanks vydělat peníze i mnohem sofistikovanějším způsobem, než je propůjčení jména aplikaci. Ovšem když se jedná o zajímavou aplikaci, za kterou se nemusíte stydět, proč do toho nejít. Právě proto se v iTunes App Store objevila aplikace Hanx Writer, za kterou skutečně stojí sám Tom Hanks. Hanx Writer změní váš iPad na starožitný ruční psací stroj, který kromě vzhledu nabízí také působivé animace a zvuky, jenž mnoho z našich čtenářů nikdy nemělo možnost slyšet.

Samotná aplikace je dostupná zcela zdarma s tím, že za další písma a zvuky si již zaplatíte 2,99$ za každý, ovšem i defaultní psací stroj a písmo nabízí skvělou zábavu. Tom Hanks nevytvořil svoji aplikaci jen tak pro nic za nic, je totiž velkým milovníkem psacích strojů a sám jich vlastní přes 200. Navíc herec nemá stroje jen ve sbírce, ale každý den je používá aby mohl napsat připomínky ke scénářům nebo poznámky pro přátele. Hanks také říká, že jeho cílem nebylo vytvořit hračku, ale funkční nástroj, který vám pomůže při práci, ale zároveň nabídne kousek nostalgie.

„Předpokládám, že někteří lidi si stáhnou aplikaci proto, aby měli jiný zvuk při psaní, ale ve skutečnosti je to pro lidi, kteří hledají živější zážitek při psaní na iPadu. Zároveň je tu možnost vzít si iPad do kavárny a rušit ostatní vším tím ťukáním. Co mě těší je vnímání zvuku úderu klávesy, díky čemuž můžete jasně myslet,“ říká o svém výtvoru Tom Hanks.

Hanx Writer iOS
Tom Hanks Writer
Hanx Writer

Dnes nejčtenější

.